​Vatikáni szakértő: egy földönkívüli isten genetikailag klónozta az emberi fajt

2023. március 14., kedd




Mauro Biglino, egy olasz, vatikáni fordító megdöbbentő elmélettel állt elő, melyet állítása szerint a Biblia szent szövegei is igazolhatnak.

Szerinte ugyanis az emberiség egy földönkívüli istenség alkotása, és genetikai kísérletek során lettünk megteremtve.

Kutatásait a San Pauló fordítójaként tette, és nem túlzás állítani, hogy sokkoló és abszurdnak ható állításai most az egész világot bejárták.

Szerinte isten azért egy felsőbb rendű entitás, mert egy magasabb szintű technológiával és tudással rendelkező faj tagja volt.

A saját genetikai kódját használta fel arra, hogy megteremtse az első emberpárt.

Mauro szerint az Ószövetség szövegeiben rengeteg apró utalás van arra, hogy Elohim és a majmok genetikai kódját használták fel az emberi civilizáció elindításához.

Elohimről néhány szóban:

Isten egyik megnevezése, a teremtés-történetben és általában a Ter szövegében gyakran így szerepel.

Formailag e név Él vagy Eloh többes száma, ami jelezheti, hogy a zsidó hitvilág legősibb szakaszában még többistenhit volt, de azt is, hogy az ~ név csak egyesítője ugyanazon isten több helyen és több formában tisztelt alakjainak. Mivel általában egyes számú állítmány kapcsolódik hozzá, az utóbbi értelmezés a valószínűbb.

A héber szövegben ritkán idegen istenek vagy angyalok, sőt bírák megnevezéseként is előfordul.

Külön érdekesség, hogy Mauro állításait még a több ezer éves sumer pecséthengerek is igazolni látszanak, legalábbis a paleoasztronautika képviselői szerint.

A sumer eredetmítosz is kozmikus istenekről, az Anunnakikról számol be, akik rab szolga civilizációt akartak megteremteni a Földön, hogy a számukra szükséges aranyat kibányásztassák ezzel a genetikai úton “előállított” fajjal.

Az ős időkben ugyanis az arany hihetetlenül gyakori volt a bolygón.

Az emberi faj azonban később fellázadt a teremtői ellen, a hozzájuk szegődő istenségeket pedig száműzették, a Földön éltek tovább az emberekkel, házasodtak, közösültek velük, rájuk nefilimekként hivatkozik számos ősi szöveg.


Megtekintések száma: 122034





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet