Vége: a Monsanto bekebelezte egész Európát! Minden élelmiszerhez köze lesz!

2018. március 23., péntek




A GMO termékek elárasztják majd a boltok polcait. Vége az egészségnek?

Komoly a baj. Európa ugyanis behódolt a GMO-val szemben. Gyakorlatilag kiszolgálták a nagy genetikailag módosított élelmiszereknek és azoknak a "gyártóinak" az európai közösségeket, az emberek egészségét.

Az Európai Unió jóváhagyta, hogy a Bayer német vegyipari konszern felvásárolja a Monsanto amerikai vetőmagtermelő és agrárvegyipari céget

– közölte Margrethe Vestager uniós versenyjogi biztos.

Ezzel egy globális, az egész világon befolyással bíró mezzőgazdasági konszern jött létre, egy olyan óriásmulti, amivel szemben nagyon nehéz lesz bármilyen módon fellépni.

Brüsszel a tavalyi év közepe óta vizsgálta versenyjogi szempontból a főként Roundup nevű gyomirtószeréről és genetikailag módosított kukoricájáról és szójájáról ismert Monsanto felvásárlását.

Az egyesüléssel a Bayer a jövedelmező, de vitatott GMO-üzlet részesévé válna.

A Mosnantohoz tartozik a Roundup vegyszer is, pontosabban olyan gyomirtó, amivel ha kezelik a növényt, az később, a feldolgozott termékben is kimutatható.

Gyakorlatilag az EU áldását adta arra, hogy emberek millióit mérgezzék meg a kontinensen.

A GMO termékekkel kapscolatban a daganatos megbetegedések a legnagyobb félelem és az egyéb káros egészségügyi hatásaik.

Több független szakértő is igazolta, hogy a rák előfordulását növeli, egy ízben kísérleti egereket is GMO kukoricával etettek, és hamar megjelentek rajtuk a tumorok.

A Monsanto ezáltal akkorára fog hízni, hogy GMO termékeivel szinte egy csapásra eláraszthatja majd az európai piacot, és módszeresen kiszorítja a biogazdálkodókat.

A végső cél pontosan ez: az önfenntartás eltörlése, és a magukról való gondoskodás és termelés magvainak teljes kiirtása.

Hogy aztán csak a Monsanto által előállított, ízes-bűzös genetikai förmedvényeket lehessen fogyasztani...

OSZD MEG másokkal is!

egészség GMO monsanto élelmiszeripar botrány


Megtekintések száma: 129216





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet