Vége a nyugati civilizációnak? Szavazati jogot adhatnak a bevándorlóknak

2022. május 13., péntek




Ha ezt meglépik, sokak szerint komoly veszélybe kerül az európai identitás és a jogrendszer...

Csak ezt ne lépje meg senki a kontinensen - gondolnánk, hogy senki nem ekkora őrült.

Azonban nem kellett sokat várni arra, hogy valaki mégis felvesse azt a végzetes ötletet, hogy szavazati jogot kellene adni a bevándorlóknak.

Gondoljatok bele: azoknak az embereknek, akik valójában nemrég érkeztek Európába, nem értenek egyet a haldokló európai kereszténység elveivel, és nem is nagyon akarnak európaiként élni.

Akkor meg miről is beszélünk?

Nos, a legújabb agymenés, Európa legnagyobb végzetét okozó ötlet gazdái kivételesen nem a franciák vagy a németek, hanem a skótok.

A migránspárti kormány úgy menekülne a bukástól, hogy szavazati jogot adna a bevándorlóknak.

A skót változtatásokat 2016-ban megnyerő és kormányzó Skót Nemzeti Párt (SNP) népszerűsége 16 százalékra csökkent, amivel csupán a negyedik legnépszerűbb párt.

Egy most kiadott dokumentum arra utal, hogy a kormány a szavazati jogot kiterjesztené mindenkire, akik jogszerűen tartózkodnak Skóciában – írja a Breitbart.

“Sok ország állampolgárai élnek és dolgoznak Skóciában, nem szeretnénk, hogy ők hátrányos megkülönböztetésben részesüljenek.

Szavazatai jogot kell adni ezeknek az embereknek még akkor is ha ők nem uniós, sem pedig brit nemzetközösségi állampolgárok” – áll írja a VilágLátó HírMagazin.

Ha ez valaha is megtörténik, és végbemegy, ne adja Isten még precedenst is teremthet.

Ez pedig az európai kultúra tényleges és végérvényes hanyatlását fogja jelenteni.

Ezt már Amerika sem akarhatja, ami valójában az egész iszlám állam és a közel-keleti konfliktusok mögött áll.

Ezzel ugyanis egy olyan globális és nagy iszlám kalifátust születéséhez járulna hozzá, mely idővel hihetetlenül nagy fenyegetést jelenteni a világ, így az USA számára is.

Így egy ponton várható lesz, hogy Amerika is bele fog avatkozni az EU-s politikába, ha azt látják, hogy nem érdekük Eurábia megszületése.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika


Megtekintések száma: 63045





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet