Vége: Már zajlik a harmadik világháború! A világhatalmi sakkjátszma elindult

2019. október 12., szombat




A jelenleg uralkodó, több száz éves világrend pólusai megváltozni látszanak.

Egy olyan hatalmi átrendeződésnek leszünk hamarosan tanúi, melyre még nem volt példa a közelmúltban, csak a történelmi távlatokban.

A civilizációnk számára azonban az rossz hír, hogy az ilyesfajta hatalmi átrendeződéseket mindig óriási háborúk előzték meg.

Egy világhatalmi sakkjátszma folyik: a gyalogok felsorakoztak az asztalnál, de a folyamatosak a mélyállam "emberei" és bizonyos hatalmi körök irányítják.

Azok a csoportok, akik soha nem mennek háborúba, de ők maguk irányítják a nemzetpusztító lépéseket.

Nem véletlen, hogy a geopolitikai elemzők egyöntetűen állítják, hogy a jelen folyamatok szinte teljesen megjósolhatatlanok. 

Ma a világpolitika annyira kiszámíthatatlan, akárcsak az időjárásunk.

Az viszont jól látszik, hogy a hatalmi erők, és egyes országok már évekkel ezelőtt elkezdtek fegyverkezni, vagy épp óriási óvóhelyeket létesíteni a földfelszín alatt.

Az USA-ban például valóságos felvásárlási láz indult egyes földekért, hogy ott földalatti atombunkereket építsenek a gazdag felsőbb társadalmi rétegek számára.

Mindeközben Európa lakosságát is módszeresen készítik fel az egyes kormányok arra, hogy mi a teendő, ha háború robbanna ki a kontinensen.

Itt semmi sem véletlen, ezek a dolgok mind összefüggnek.

A Közel-Keletet folyamatos tűzvészekként lángokban tartva mind az USA mind pedig a világ többi pólusa, Kína, Oroszország a közel-keleti nemzetek destabilizálásában érdekelt, valamint Európa és annak közösségének meggyengítésében.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika harmadik világháború háborúk


Megtekintések száma: 87332





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet