Vége: Nagy-Britannia egy generáción belül az Iszlám Állam melegágya lehet? Borzalmas statisztikai adatok!

2018. február 9., péntek
Az idegen népesség aránya rohamosan növekszik. A 25 év alatti brit fiatalok között már akkor is 50 százalék volt a muszlimok aránya.

Európa egészséges immunrendszere nem lépett működésben még 2015 elején, amikor a menekülthullám elindult.

Még akkor sem léptek fel a menekültekkel szemben legalább ellenőrzési szándékkal, amikor az Iszlám Állam rájött, hogy a menekültek között szép lassan be tudnak Európába szivárogni.

Most pedig már jóformán a spájzban vannak, méghozzá olyan szinten, hogy Németország és Franciaország teljesen ellehetetlenedik, és kulturálisan már most megszűntek létezni.

Méltatlanul kevés szó esik azonban Nagy-Britanniáról, akik bár kiléptek az EU-ból, ennek ellenére már olyan nagymértékű az idegen, főleg muszlim lakosság aránya, hogy az egy generáción belül - ami kb. néhány évtized - óriási demográfiai katasztrófához vezethet majd.

Korábban ezt valamikor 2100-ra tették, aztán a 2005-ös prognózisok már 2050-ről szóltak.

Mára pedig olyan riasztó statisztikák kerültek napvilágra, amik szerint elég lesz egyetlen generációnyi váltás, hogy megtörténjen a baj, és Nagy-Britannia az iszlám, és a terrorszervezetek melegágya legyen.

Az írás hangsúlyozza, hogy egy ilyen változás komoly aggodalomra adhat okot mert amikor az iszlám uralkodó hatalommá válik egy társadalomban, azt a sharia törvények bevezetése követi, és a nem muszlimokat diszkriminálják. 

Emiatt a más vallások tagjai és az ateisták is tömegesen veszik fel a muszlim hitet

A cikk megszólaltatja David Colemant az oxfordi egyetem demográfiai professzorát, aki szerint az Egyesült Királyságban a nemzeti identitás jelentős változáson megy keresztül, amely kulturálisan, politikailag, gazdaságilag és vallásilag óriási hatással lesz a kisebbségbe kerülő fehér brit lakosságra.

A professzor szerint: “A jelenleg zajló etnikai átalakulás a brit társadalomra nézve végzetes, ami visszafordíthatatlan legalább egy évezredig.”

A cikkből sajnos nem derül ki, hogy 1000 év múlva hogyan történhetne egy visszafordítás a radikális iszlám Nagy-Britanniából.

Európa nyugati csüsckének tehát nagy valószínűséggel már most vége, ahogyna Franciaországnak és Németországnak is.

Egyre fenyegetőbb rémképpé válik az a jövő, amiben egy nagy Kalifátus jöhet létre Európa egyes részein, vagy teljes egészén.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek bevándorlás brüsszel anglia


Megtekintések száma: 21572

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet