Végre meglehet a Chupacabra? Ismeretlen lény tetemére bukkantak Missisipiben!

2017. május 6., szombat




Titokzatos, eddig azonosítatlan lény tetemére bukkantak nemrég Missisipiben. A lény annyira felkeltette különös, riasztó kinézete miatt az emberek és a média figyelmét, hogy sokan azt állítják, a legendás Chupacabrát találhatták végre meg.

A Chupacabráról közel 2 évtizede keringenek különféle legendák, szóbeszédek.

1987-ben Puerto Ricóban, majd Mexikóban és az Egyesült Államokban, elsősorban Latin-Amerikában látták a mitikus állatot. A név, amely a spanyol chupador de cabras kifejezés összevonásából ered.

Azóta számtalan alaklommal látták, és rengeteg különféle szóbeszéd kering arról, hogy egy titkos katonai kísérlet eredménye lehet, mások szerint pedig egy földönkívüli faj.

Mindeddig soha nem találtak rá egyértelmű bizonyítékot, legalábbis olyat nem, amit minden szakértő elismert volna.

Most Missisipiben bukkantak rá egy olyan ismeretlen lény tetemére, melyet nem tudtak beazonosítani.

A képen látható lény teteméből DNS mintát is vettek, hogy azonosítani tudják a fajt. Egyesek szerint valamiféle medve lehet, mások pedig arra gyanakodnak, hogy egy eddig ismeretlen emlősfaj.

Azok, akik hisznek a Chupacabrában azt gondolják, hogy a tetem egy igazi Chupacabra.

A tetemre egyébként egy férfi talált rá egy kukában. Az állat élettelen teste félig kilógott belőle, így figyelt fel rá, és mikor meglátta, hogyan néz ki, azonnal képet csinált róla.

Hogy a képen látható élőlény mi, azt senki sem tudja biztosra. Az azonban egyre jobban körvonalazódik az emberekben, hogy rengeteg számunkra ismeretlen élőlény élhet még a bolygón, amikről eddig nem is tudtunk.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szörny kriptid kriptozoológia szörnyek chupacabra


Megtekintések száma: 75341





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet