Végső bizonyíték: Benjamin Franklin tényleg szabadkőműves volt! A londoni alagsorának pincéje minden titkot feltárt!

2018. szeptember 5., szerda




Emberi csontok is előkerültek...

15 emberhez – feltételezhetően gyerekekhez – tartozó csontmaradványokat találtak Benjamin Franklin néhai otthonának alagsorában. Újra feléledtek a pletykák, miszerint Benjamin szabadkőműves volt, és előszeretettel gyakorolta a sátánista tanokat.

Benjamin Franklinről számtalan legenda kering. Rengeteg titka volt, melyek egy része igazi sötét titok volt, és magánéletének egy részét soha nem ismerhette meg a világ.

Egyesek szerint ez arra enged következtetni, hogy Benjamin Franklin valójában szabadkőműves volt, mint ahogyan a Nemzet aranya című filmben is megemlítik.

Az egész ügyet most újramelegítették azzal, hogy emberi csontok maradványait találták meg Franklin korábbi londoni otthonának alagsorában. Ráadásul a tetemek egy része gyermekektől származik, nem is egytől, hanem az előzetes vizsgálatok alapján legalább 15 gyermektől.

A helyet Benjamin Franklin még 1770-ben hagyta ott, mielőtt visszautazott volna Amerikába, és később nem tért vissza ide. A múzeummá alakítás során találták meg a különös csontokat, melyek azonnal beindították a különféle szabadkőműves és sátánista elméleteket az amerikai honatya körül.

Egy 1 méter széles, egy méter mély gödörben 1200 csontdarabot fedeztek fel.

A csontok több mint egy tucat emberhez tartoztak, akik közül hatan gyerekek voltak. A bizonyítékok alapján a testrészeket feldarabolták, egy koponyába pedig több lyukat is fúrtak. A vizsgálatok szerint a maradványok Franklin idejére tehetők, tehát biztosan köze lehetett hozzá, vagy tudott a testekről.

Sokak szerint a megtalált maradványok bizonyítják azt, hogy Benjamin Franklintől nem állt távol a sátánizmus, és ténylegesen egy szabadkőműves volt.

A szabadkőművesség egy olyan titkos társaság, mely az erkölcsi értékek, valamint a szellem szabadságának egyetemességét vallva, a felvilágosodás hagyományait követik. Mérhetetlenül nagy hatalmuk volt az évszázadok alatt, és egyes elméletek kitérnek arra, hogy a világ főbb történelmi eseményeit valójában a szabadkőművesek idézték elő.

A közös tőről fakadó mozgalom a világ különböző fejlettségű részein más-más szerepet töltött be. Nyugat-európában a polgári viszonyok stabilizálásán dolgozó polgárok, Kelet-európában az elmaradott rendi viszonyok felszámolásán kívül a nemzeti önállóság nemesi hívei is a tagjai lettek.

Sokak szerint maga Benjamin Franklin is egy szabadkőműves volt, akitől nem állt távol a sátánizmus sem, ez magyarázza meg azt, miért találtak az alagsorában emberi tetemek maradványait.

A szkeptikusok felhívják azonban a figyelmet arra, hogy Franklin egy fiatal barátja és pártfogoltja, a haematológia atyjaként is számon tartott William Hewson által működtetett kórbonctani oktatási intézmény nyomait találták meg, és ez magyarázza az emberi csontokat.

Azonban sokak szerint, még komoly történészek szerint is eléggé aggályosak egyes momentumok az üggyel kapcsolatban.

Akkoriban nagyon nehéz volt boncolást végrehajtani. Nem voltak ugyanis még kidolgozva az etikai törvények, és nézőpontok erre vonatkozóan. Éppen ezért nem volt könnyű törvényes keretek között halottat szerezni, és végigszenvedni az alapos és kínzó jogi procedúrát, ezért sokszor illegálisan szerezhettek be holttesteket.

A Craven 36 a tökéletes helyszín volt Hewson számára anatómialabora létrehozásához: a lakás egy jó barátja birtokolta, a ház asszonya az anyósa volt.

Amikor végzett a boncolással, egyszerűen eltemette a maradványokat, ahelyett, hogy máshol helyezte volna el őket, amivel az ellene sírrablásért és boncolásért indított eljárást kockáztatta volna.

A történészek szerint Franklin szinte biztosan tudott az ott folyó dolgokról, de egy szót sem szólt, ami rengeteg érdekes kérdést felvet. Sokan úgy hiszik ugyanis, hogy nem vetette meg a sátánizmust, és rendszeresen gyakorolta a tanait.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen összeesküvés bizarr történelem szabadkőművesek


Megtekintések száma: 29856





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet