Végső bizonyíték, hogy Hitler Argentínába menekült? A Führerhez köthető náci relikviák kerültek elő!

2017. június 21., szerda
A bizonyítékok olyan horderejűek lehetnek, melyek végleg fellebbenthetik a fátylat, és minden korábbi, Hitler meneküléséről szóló elméletet igazolhatnak!

Számtalan legenda keringett a közelmúltban Hitlerről, mivel a holtteste soha nem került elő a háború végén, és azt követően sem. A hivatalos verzió szerint öngyilkos lett, valójában soha nem bukkantak rá az ezeket igazoló végső bizonyítékokra.

Ellenben egyre több olyan történelmileg is igazolt lelet, dokumentum, és információ látott napvilágot, melyek arra engedtek következtetni, hogy Hitler nem csak túlélte a világháborút, de sikerült Argentínába menekülnie.

Ennek ellenére még mindig sokan egyfajta bizarr összeesküvés elméletként kezelték az egészet. Egészen mostanáig.

Ugyanis váratlan, és igazán elképesztő fordulat következett be az ügyben, mely mindent igazolhat!

A napokban egyértelműen Hitlerhez köthető relikviákat tártak fel egy Buenos Aireshez található ház egy titkos szobájában.

A Hitlert ábrázoló domborművet, horogkereszttel ellátott elegáns dobozokban őrzött nagyítókat és a fejméret mérésére szolgáló hátborzongató orvosi eszközt is magába foglaló gyűjtemény a legnagyobb ilyen típusú kollekció, amelyet a dél-amerikai országban valaha találtak.Ezek olyan tárgyak voltak, melyek közül több is egyértelműen bizonyíthatók Hitler személyes tárgya volt, tehát közvetlenül érintkezett velük, és a birtokában voltak.

Egy gyűjtő otthonában találtak rá az elképesztően értékes leletekre. Közel 75 ilyen tárgyat találtak, melyek legtöbbje magas rangú náci tiszteké volt a második világháború idején.

A leletek alátámasztják azt, hogy rengeteg náci felsővezető, és egyes, a hitleri rendszerben fontos szerepet játszó vezérkari tagok bújhattak meg Argentínában, így maga Hitler is.

Ez utóbbit az is igazolja, hogy korábban Berlinben az egyik metróállomás falai mögött egy rejtett alagútra bukkantak, mely során kiderült, hogy számos hasonló alagút futott végig a város alatt, ezek legtöbbje pedig összeköttetésben állt Hitler egykori bunkerével, ahol a hivatalos teória szerint öngyilkos lett.

Feltehetően ezeken az alagutakon át menekült el, majd jutott ki később az országból, és húzta meg magát Dél-Amerikában.

Ami még sokkolóbb a felfedezés kapcsán: a leletekhez fényképek is készültek. Ezeken a fényképeken pedig maga Hitler látható a leletekkel, bizonyos tárgyakkal. Vagyis ezek a tárgyak minden hitelt érdemlően valóban a Führer tulajdonát képezték.

Már csak az a kérdés, hogyan, és mikor kerültek ide.

Egy horogkeresztet tartó hatalmas birodalmi sas-szobrot, egy homokórát és egy gyermek szájharmonika-készletet is találtak. A rendőrség szerint a gyűjtemény történelmi jelentőségéről leginkább árulkodó tárgyak egyike egy fotónegatív, amelyen Hitler látható egy ahhoz hasonló nagyítóüveggel a kezében, amelyet a lefoglalt dobozokban találtak.

Az ügy kapcsán annyit elmondtak a sajtótájékoztató keretében, hogy nemzetközi szakértők bevonásával folytatják a nyomozást.

Rengeteg a találgatás az ügyben, de egyesek szerint még az sem kizárt, hogy megtalálják a náci vezér DNS-ének maradványait egyes tárgyakon, vagy olyan nyomokra bukkannak, melyek elvezethetnek hozzá.

Ugyanis az elmélet szerint Hitler itt bujdosott a világháborút követő években.

Ezt később egy előkerült náci rejtekhely is igazolja. A náci búvóhely maradványaira egy Argentin dzsungelben bukkantak rá. Úgy vélik, a létesítmény azért épült meg, hogyha elveszítik a második világháborút, lehetőségük legyen a menekülésre.

A Clarin nevű újság arról számolt be, hogy a régészek három épületet találtak a Teyu Curare park területén, ami Észak-Argentínában található nem messze Paraguaytól.

jelenleg mg rengeteg vizsgálatnak kell lefolynia, hogy kiderüljön, pontosan milyen kapcsolatban is álltak a leletek Hitlerrel, és hogy valóban találnak-e olyan nyomot a kutatók, amelyen elindulhatnak a Hitler-ügy felgöngyölítése érdekében, hogy végleg pontot tegyenek a náci vezért övező legnagyobb kérdésekre.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek érdekesség összeesküvés hitler bizarr történelem kincs kincsek nácik


Megtekintések száma: 115734

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet