Végső elismerés: népességcsere zajlik Európában: már a magyar miniszterelnök is erről beszélt!

2020. november 9., hétfő




Elképesztő ütemben változik az EU összetétele. Demográfiai invázióval állunk szemben?

Európa népességcseréjében különféle szervezetek, így bizonyos Soros Györgyhöz köthető szervezetek is részt vesznek.

Mindemellett nem szabad elfelejtenünk, hogy különféle embercsempészet zajlik az EU határainál, melyben az EU határ rendrészei nyakig benne vannak...

Az igazság az, hogy az EU vezetőinek végső célja tényleg az, hogy a lakosságot és az európai vért lassan kicseréljék, felfrissítsék.

Nyílt sisakkal kell harcolni Soros Györggyel és az ő “hadseregével” szemben, ki kell mondani, ők bevándorlást akarnak, az ideológiai motivációjuk pedig egy multikulturális Európa, nem szeretik ugyanis a keresztény Európa hagyományait, és azt gondolják, ha összekevernek bennünket egy más néppel, akkor Európa élhetőbb lesz.

“Azért akarják tönkretenni Európát, mert abból nagy profitot remélnek, a pénzügyi spekulánsok már csak ilyenek”

Azonban “mi nem akarunk összekeveredni másokkal”, “jók vagyunk úgy, ahogy vagyunk”, mind a kereszténységet, a nyelvet, a kultúrát, mind pedig az életmódot tekintve, továbbá a vallásszabadságot és a családról, a férfi-nő viszonyról vallott felfogást illetően is – jelentette a magyra miniszterelnök.

Hozzátette, ezekről a kérdésekről, az értékek összeütközéséről szól majd a jövőre esedékes európai parlamenti választás is.

Az Országgyűlés előtt fekvő alkotmánymódosításról szólva kifejtette: 

Megvan a kétharmados többségük, ilyenkor nem szabad hezitálni, az ország védelmére azonnal mozgósítani kell az erőt, ezért az előterjesztés kimondja, hogy idegen népesség betelepítése Magyarországra tilos.

A szintén előterjesztett Btk.-módosításban pedig bűncselekménynek minősítik az illegális migráció szervezését. 

Egyre nagyobb a gyanú annak az irányába, hogy valójában az EU nagy vezetői Richard Coudenhove-Kalergi tervét szeretnék végrehajtani.

1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének.

A tervet végül elfogadta az Egyesült Államok kormánya. Ennek eredményeképp a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába.

Itt jön a lényeg: Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika


Megtekintések száma: 62146





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet