Végzetes Bibliai titok: tiltott ószövetség, a Vatikán harca az igazsággal? Jézus részben kitaláció?!

2019. április 29., hétfő
Amit titkolnak, az képes lenne megváltoztatni az egyetemes múltat, és emberek milliárdjainak életét…

Az elmúlt században több olyan írást találtak, mely a Bibliából származhat, mégsem került bele a végleges változatába azon a bizonyos niceai zsinaton.

Ez pedig számtalan kérdést vet fel a Biblia alapvető hitelességével kapcsolatban.

Nagy történelmi manipuláció? Vagy ennél is többről van szó?

Mit titkolhat a Vatikán, és milyen információk, tények lehetnek a birtokukban, melyek hatással lehetnek a történelemre, akár visszamenőleg is?

Sokak szerint az Ószövetségből hiányzó dokumentumok és az onnan “kitiltott” evangéliumok lehetnek a kulcs ahhoz, hogy megismerjük a valódi krisztusi tanítást és Jézust a teljes valójában.

Arról már többször szó esett, hogy Jézus hiányzó éveivel senki, még a Biblia sem tud elszámolni… a fiatal Jézusról esik szó, aztán legközelebb már felnőttként “találkozunk” vele újra.

Közel három évtized kieséssel…

Az ószövetségnek azonban számos olyan rejtélye van, mely még Jézus hiányzó éveinél is nagyobb részben árnyalhatja a Bibliai tanítást…

Ezeket a kéziratokat a Biblia részeként fordították és jegyezték, mégis számtalan alkalommal próbálta eltüntetni őket a Vatikán.

Ez onnan tudható, hogy számtalan alkalommal az egyházhoz köthető akciók, vagy személyek vettek részt olyan kutatásokban, melyek ezen írások megsemmisítésén fáradoztak.

Jézus apostolai és követői kívülről idéztek a Szentírásból, és több olyan idézetük létezik, melyek nem ismertek a bibliában.

Salamonról például azt mondták és tartották, hogy a démonok legyőzője volt.

Ez mind olyan utalás és bizonyíték, hogy a bibliában helyet kaphattak a niceai zsinat előtt olyan történetek és információk, melyek sokkal árnyaltabban mutathattak be bizonyos dolgokat.

Salamon állítólag démonok seregével is találkozott, erről is elbeszélést fogalmaz meg Salamon “evangéliuma”.

Sokak szerint a Vatikán valójában azért tiltotta ki a niceai zsinaton ezeket az evangéliumokat, mert Jézust nem úgy írta le, hogy az teljes mértékben belepasszoljon abba a világképbe, amit mag az egyház erőltetett.

Ennek nyomait Piusz pápa mumifikált holtteste körül is megtalálták.

Nyomára bukkantak olyan régi, a Bibliát megelőző tekercsekre is, melyek a Szentírás korai változatának tekinthetők.

Ebben lényegében a Messiás történet volt levázlatolva különböző formában és verzióban.

Sokak szerint pedig ez is egy nagy horderejű csalásra utaló bizonyíték: bizonyítja azt, hogy a keresztre feszítés, és a jézusi Messiás történet egy hazugság volt.

Abban biztosak a történészek, hogy Jézus valóban létezett és élt a Földön.

Azonban a Biblia jelenleg ismert változata egy erősen eltorzított képet mutathat róla… Az egyház ennek ellenére tűzzel-vassal ragaszkodik az igazához.

Nem is tehet mást, hiszen ha kiderülne a teljes igazság Jézusról, vagy arról, hogy mi is történt a Golgotán, vagy az azt követő időszakban, akkor nem lenne “teljes” az emberiséget erkölcsre tanító Messiás történet.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com

rejtély rejtélyek vallás biblia


Megtekintések száma: 52031

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet