Velence megelégelte a migrációt? A polgármester megdöbbentő dolgot talált ki a terrorizmus ellen.

2017. augusztus 28., hétfő
A város lakosai örömmel fogadták az igen radikálisnak ható intézkedést. Neked mi a véleményed róla?

Luigi Brugnaro reagált arra, hogy Velence lakosainak - és körülbelül egész Olaszországnak - mennyire elege is van a migrációból, és abból, hogy az egyre csak özönlő bevándorlókkal mekkora problémák vannak.

Olyan intézkedést foganatosított, mely bár igen radikálisnak hat, mégis elsöprő sikernek ítélték meg az általa indított kezdeményezést.

Ha valaki a Szent Márk téren elkiáltja magát azzal, hogy "Allahu Akbar", számíthat rá, hogy lelövik.

Kezdeményezését a gyönyörű turistaparadicsom polgárai örömmel fogadták. Sok elemző szerint pedig ezzel komoly visszatartó erőt hozhatott létre a terror ellen.

"Mindig azt mondják, hogy találkozni akarnak Allah-val, nos, mi közvetlenül hozzá küldjük őket. Lőni fogunk!" - nyilatkozta Brugnaro.

Velence polgármesterének drasztikus lépése is csak azt bizonyítja, hogy hosszabb távú globális megoldásra van szükség, mely fenntartható, és véglegesen megoldhatja a menekült kérdést.

Jelen pillanatokban Olaszország is komoly problémák árán vívja meg a maga csatáját a menekültekkel szemben, melyek nagy része Afrikából érkezik, de vannak, akik a közel keletről.

Ha a polgármester kezdeményezése a gyakorlatban is beválik, és a bűnözési és terrortámadási elemzések is azt mutatják, hogy eredményes volt, talán más országok nagyvárosaiban is bevezethetik a dolgot.

Te mit gondolsz erről? Örülnél neki? Szerinted lesz visszatartó ereje?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika bevándorlás


Megtekintések száma: 40350

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet