„Veletek vagyunk” - megható posztban üzentek a koronavírus-fertőzötteket gyógyító kollégáiknak a magyar orvosok és ápolók

2020. március 14., szombat




A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet dolgozói szerettek volna csokit, kávét és gyümölcsöt is küldeni a Dél-pesti Centrumkórházban dolgozó kollégáiknak.

Megható posztot tett közzé Facebook-oldalán a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet. 

A bejegyzésben a dolgozók azoknak a kollégáiknak üzennek, akik a koronavírussal fertőzött betegeket gyógyítják.

"Mi tudjuk, hogy milyen egy intenzív osztályon, súlyos betegséggel küzdő ember ágya mellett állni. 

De el sem tudjuk képzelni, milyen lehet most azoknak az orvosoknak, ápolóknak, akik a koronavírussal fertőzötteket gyógyítják"

- írják a posztban.

A dolgozók arról is írnak, hogy szerettek volna kávét, csokit, gyümölcsöt, küldeni a kollégáiknak, de felajánlásuk annyira meghatotta Tóth Tamást, a dél-pesti egyesített kórház ápolási igazgatóját, hogy a poszt szerint, csak annyit tudott mondani, már az is elég, hogy ez valakinek az eszébe jutott.

"Büszkék vagyunk Rátok, és az intenzív osztályunkról üzenjünk: tartsatok ki, mert ti vagytok a legjobbak, a legerősebbek. 

Ti megcsináljátok. Mi nagyon szurkolunk nektek, akik láthatatlanul harcoltok értünk. Köszönjük, hogy vagytok!"

- fogalmaznak.

A posztot azzal zárják, hogy megkérnek mindenkit, csatlakozz hozzájuk és üzenjenek azoknak, akik most is ott vannak és helyt állnak. Ehhez használhatják például a #veletekvagyunk hashteget.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 30532





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet