Venezuela olajára és erőforrásaira pályázik az USA dögkeselyűje?

2019. február 22., péntek




"Washington hajlandó elküldeni saját fiait, hogy egy abszurd háborúban haljanak meg." - Venezuela elnöke nyílt levelet intézett az amerikai néphez.

"Washington hajlandó elküldeni saját fiait, hogy egy abszurd háborúban haljanak meg." 

- Venezuela elnöke nyílt levelet intézett az amerikai néphez.

Maduro hivatalos Twitter-fiókjában közzétett egy levelet, amit a Fehér Házba is eljuttattak, hogy abban is követelje Venezuela "békéhez való elidegeníthetetlen jogának tiszteletben tartását ”

Be akarnak avatkozni és meg akarják szállni Venezuelát - mondják és mondják ezt a demokrácia és szabadság nevében. De ez nem így van!

A sztori a hatalom elnyomásáról Venezuelában ugyanolyan hamis, mint amilyen hamisak voltak Irak tömegpusztító fegyvereiről megfogalmazott vádak is."

- mondta Nicolas Maduro.

A levélben Maduro elítéli Donald Trump agresszív kijelentéseit, amelyek magukban foglalják a Maduro jogellenes diktátorként való megjelölését és katonai beavatkozást is.

Venezuelának ugyanis a hírek szerint hatalmas erőforrásai és olajkészlete lehet.

Amerika pedig mint az elmúlt évtizedek politikájába tudjuk, az olajért bármit képes megtenni, ha kell, még háborúba is vonul.

Kevesen tudják, de valójában bizonyos körökben ismert, kvázi nyílt titok az, hogy az USA rendelkezik különféle bábállamokkal.

Ezek olyan államok, melyek valójában ilyen-olyan módon, de Amerika által vannak mozgatva, azaz amerikai érdekeket képviselnek.

Ezen államok pénzügyi vagy politikai, esetleg gazdasági pórázon vannak.

Venezuela olajkészletei még Szaúd-Arábiánál is jelentősebbek…

Az amerikai bábállamok tehát elképzelhető, hogy komoly katonai betöréseket készítenek elő az ország ellen, csak azért, hogy megkaparintsák a fekete aranyat, vagyis az olajat.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika botrány usa


Megtekintések száma: 41075





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet