Vérfagyasztó szellemalak tűnt fel a csoportképen

2016. november 9., szerda




A Newsham Park Kórházban készített egyik csoportképen feltűnik egy olyan szellemlány alakja, aki a fénykép készítésének pillanatában nem lehetett jelen a helyszínen. Azért, mert halott volt…

A Newsham Park Kórház mára már elhagyatott ódon épületében nemrég több napot is eltöltött egy 29 főből álló paranormális kutatócsoport.

Azt nem merték bevállalni, hogy ott is éjszakázzanak végig az épületben, de az egyik utolsó estén végül belement mindenki a bizarr és ijesztő „játékba”.

Az utolsó nap emlékéül készült is egy nagy csoportképp a csapatról, amin azonban nem sokkal később többen észrevettek valami szokatlant, és ekkor indult be a hátborzongató történet.

Ugyanis a csoport tagjai között, valahol középen egy titokzatos lány alakja tűnik fel. A helyszínen nem volt ilyen lány jelen, sem korábban, sem a fotó készültekor.

A csoport tagjai ezért biztosra vették, hogy egy szellem állt bele a csoportképbe, méghozzá egy feltehetően a kórházban elhunyt fiatal beteg.

A Newsham Park sokáig kórházként, majd később árvaházként is üzemelt. Az épületben rengeetg szoba van, krematóriumok, hullaház, és halottégető kemencék is.

Az egész épület olyan, mint egy nagy, 99.000 négyzetméteres sötét, és riasztó labirintus, amibe ha bekerült az ember, azon imádkozott, hogy mihamarabb kijusson.

Az intézmény 1874-ben nyitotta meg a kapuit, ahol sokáig kórházként működött, valamint árvaházként is funkcionált.

A történelmi feljegyzések szerint 321 árva gyermeknek volt az otthona, akik borzalmasan rossz körülmények között éltek az árvaház falain belül.

Nem egyszer fordult elő, hogy a gyerekeket napokra magukra hagyták, és volt, aki ennek következtében meghalt, vagy csak egyszerűen az éhínség vitte a halálba.

Korábban már többször tapasztaltak, vagy kaptak lencsevégre furcsaságokat az árvaház környékén.

A szóbeszédek szerint az így lassú és fájdalmas halált halt kisfiúk és kislányok szellemei bosszúszomjtól fűtve még most is az árvaház folyosóin kísértenek. Feltehetően a képen feltűnő szellemalak is az egyik itt elhunyt lány szelleme lehetett,

Mivel akkoriban még nem rendelkeztek fényképes kartonokkal és mappákkal az intézmények, és ahol volt is ilyen, ott rendkívül hanyagul vezették a papírmunkát, így nem sikerült utána járni, hogy ki lehet a képen látható lány.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek árvaház


Megtekintések száma: 118690





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet