Vérmacskák mészároltak le jószágokat kazah falvakban

2016. április 14., csütörtök




A Mirror szerint a hátborzongató teremtmények hegyes szemfogaik segítségével szívták ki szarvasmarhák, juhok és csirkék vérét, ezért a babonás falusiak kinyírták őket. A tetemekről videó készült, ami persze egyből vad találgatásokra sarkallta az internet élénk fantáziával megáldott népét. Figyelem, a felvétel megtekintése csak erős gyomorral ajánlott!

A bizarr lényekről egy kazah híroldal számolt be, de felbukkanásuk helyét nem közölték. Az egyik népszerű teória szerint a vámpírkodással gyanúsított állatok a chupacabra néven ismert mitikus lények voltak, a másik tábor viszont macskákra gyanakszik.

"Ezek a teremtmények nem macskák. Éjjel szarvasmarhát ölnek, és nem érdekli őket a hús, csak a vér"  – írta egy Ant nevű férfi egy helyi fórumban.

Egy másik szakavatott internetező, bizonyos N ezzel szemben azt bizonygatta, hogy nem rejtélyes szörnyek, hanem cicák állnak a háttérben.

"Ezek a bomló testek macskákhoz tartoznak. Azért fújódtak fel ennyire, mert hosszú ideig vízben voltak."

A kecskék a kedvenceik

A chupacabra név a spanyol cabra chupar („kecskeszívó”) kifejezés összevonása, ami onnan ered, hogy a lények a szóbeszéd szerint előszeretettel szívják ki háziállatok, jellemzően kecskék vérét.

vermacskak

Külsejüket sokféleképpen írják le, néhány szemtanú szerint repülni is tudnak. A teremtményeket elsőként 1987-ben Puerto Ricóban látták, de később Mexikóból, az Egyesült Államokból és Latin-Amerikából is érkeztek a jelenlétükre utaló jelentések.

Forrás: Velvet

paranormál szörny szörnyek vámpírok vérmacska


Megtekintések száma: 28331





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet