Vérré váltak a világ vizei: kezdődik a vég?

2018. március 17., szombat




Bekövetkezhet a Bibliában leírt prófécia? Jön az égi ítélőszék? Világszerte vörösbe borulnak a vizeink...

A nem kívánt társadalmi rétegek eltakarítása zajlik világszerte: azok, akikre nincs szüksége az Új Vilgárendnek.

Egyre jobban érződik a világon, hogy az alapjaira kezd lebomlani. 

A társadalom rothad, a világunk ódon deszkái pedig szakadoznak.

Az emberi faj kezd egyre kevésbé kooperálni a természettel. Megtűrt lényekké silányultunk a bolygón, mindeközben Isten a maga nagy tervét fogja bevégezni rajtunk.

Ez lesz az a végítélet, melyet az egyház közel 2000 éve vár már. A második eljövetel, amikor Jézus Krisztus eljön, és vele az égi ítélőszék, hogy az embereket két kasztba sorolja:

Az egyik kaszt azoké lesz, akik megbocsátást nyernek, a másik kaszt azoké, akik nem, és akik örökkön örökké a pokol kénköves tavában fognak szenvedni.

Ennek jelei sokak szerint már ma is láthatók: egyre több égi anomália tűnik fel a felhők között, és a vizek is elkezdtek megváltozni.

Számos helyen váltak vörössé a vizek világszerte. Sokan ezt is eg egyértelmű jelnek fogják fela végidők kezdetére.

Tengereken figyelhető meg több helyen vöröses elváltozás, melyet valamiféle vörös alga eredményez. Ennek ellenére hogy néhol termáészetes folyamat, a jóslat beteljesedni látszik.

Sokak szerint ugyanis a vizek vérré válása csak egy leírás, amivel a Biblia jellemzi az akkori nyelven a folyamatokat, melyeket több ok is kiválthat.

Nemrég pedig az Antarktisz hófehér jege alól tört fel vérvörös folyadék, ami ráadásul egy előre látható katasztrófa jele is egyben.

„Olyan, mintha vér szivárogna az Antarktisz jege alól. Vörös, sötét színű folyadék, és egyre inkább terjed, a kontinens egyre több pontján lehet észlelni ezt a jelenséget, és alapjaiban véve sokan nem értik az egészet.” – állította egy kutató.

Egyes történelmi dokumentumok szerint 1911-ben láttak először ilyen véres szivárgást a kontinens jege alól.

Már akkor felvetődött az, hogy valamiféle alga, vagy mikroorganizmus tehető felelőssé, mely vörösre festi a környezetét, vagy vörös telepekben nő, szaporodik. Később kiderült, hogy arról van szó, hogy vörösre festi egy baktérium az olvadékot.

Vajon ezek a természetes, logikusan megmagyarázható folyamatok és a különféle égi jelenségek a végítélet eljövetelét vetítik előre?

Szerinted bekövetkezhet a második eljövetel?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek összeesküvés ijesztő durva végidők prófécia


Megtekintések száma: 150858





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet