Vért könnyezett a Szűz Mária szobor Bolíviában!

2016. augusztus 20., szombat




Imádkozók szeme láttára kezdett el vért könnyezni egy Szűz Mária szobor egy bolíviai templomban. Az esetet csodának gondolják a helyiek, akik érezték az Isteni jelenlétet.

Hihetetlen csodának voltak szemtanúi az imádkozó hívók Bolíviában, amikor a szemük láttára kezdett könnyeket ontani a Szűz Mária szobor.

A könnyek folyása egy hete kezdődött, amikor szintén vallásos helyi hívők imádkoztak a szobornál.

[caption id="attachment_12436" align="aligncenter" width="740"]szuz-maria-konnyek Illusztráció egy másik esetről.[/caption]

Természetesen a szkeptikusok kedvéért azonnal mintát vettek a könnyekből, hogy kiderítsék, pontosan milyen anyagból is van.

A helyi kórházban aztán megállapították, valóban emberi vérből vannak a titokzatos könnycseppek.

Az ilyen jelenségekre a mai napig nincs magyarázat. Pontosabban akad több természetes teória is a könnyekre, és meg is lehet magyarázni bizonyos eseteket vele, azonban akadnak olyan példák, ahol kudarcot vall a tudomány.

Természetes magyarázat?

A józanabb teóriák is hamar szárnyra kaptak az eset kapcsán, és egyesek úgy gondolják, hogy talán valamiféle anyag, hő hatására áramlott ki a szobor szemei közül.

Más esetekben ugyanis volt már, hogy kiderült, egy egyszerű kémiai jelenség állt a csoda hátterében. Egy ízben egy angol templomban tapasztalták meg, hogy vért sír az egyik ablakra festett Szűz Mária mozaik.

[caption id="attachment_12435" align="aligncenter" width="740"]szuz-maria-szobor-ver-es-konnyek A bolíviai Szűz Mária szobor[/caption]

Később azonban kiderült, hogy a mozaikhoz használt egyik festék olvadt meg a nap melegétől, és ez okozta a valóban szokatlan jelenséget. Más esetben a fából faragott szoborból a gyanta szivárgott ki, könnyeket okozva a szemeknél.

Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenhol hasonló lehet a magyarázat, sőt, számtalan esetet nem tudtak megmagyarázni semmilyen módon.

paranormál vallás jézus csoda csodák


Megtekintések száma: 21372





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet