Vért sírt egy Szűz Mária szobor Argentínában! Világszerte egyre több hasonló jelenségről számolnak be. Valami készülődik?

2017. június 14., szerda




Több ezer ember zarándokol naponta a helyszínre, hogy lássák a csodát.

Megdöbbentő csoda sokkolta az embereket Argentínában. Egy Szűz Mária szobrot kezdett el vért sírni teljesen váratlanul, több száz ember szeme láttára.

Az eset az argentínai Salta tartományban történt egy kisvárosban.

A jelenségnek a helyi lelkész, Julio Rail Mendez is szemtanúja volt. Nagyon sokan isten egyfajta üzenetének tartják, mások égi csodának.

Valamiféle üzenetként fogják fel arrafelé az emberek, mivel a legtöbben mélyen vallásosak, és már most több ezer ember zarándokol a helyszínre minden nap, hogy szemtanúja legyen annak a Szűz Mária szobornak, mely elkezdett vért könnyezni.

Ugyanakkor Rail Mendez lelkész mindenkit óvatosságra intett az egész eseménnyel kapcsolatban, és elmondta, nem lehet pontosan tudni, hogy mi is áll a csoda mögött.

Érdekes és szokatlan tendencia, hogy az elmúlt években egyre több helyen jelentenek világszerte vért könnyező Szűz Mária, néhol Krisztus szobrokról.

Mindez véletlen lenne? Sokakban felmerült annak a lehetősége, hogy ezen paranormálisnak, vagy csodának ható események mind azért következnek be egyre nagyobb számban, hogy az emberiséget előre figyelmeztessék a végidőkre.

Sokak hisznek abban, hogy hamarosan eljön valóban a végítélt, és Jézus második eljövetele.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál megmagyarázhatatlan vallás jézus bizarr isten ijesztő csoda


Megtekintések száma: 93543





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet