Vezető orvosok állítják: az oltások az immunrendszer összeomlását idézik elő, és számos autoimmun betegségért felelnek

2017. szeptember 15., péntek




Borul a bili a vakcinagyártók kapcsán?

Dr. Yehuda Shoenfeld és sok más vezető orvos tisztában van azzal a ténnyel, amit a gyógyszeripar, főleg az oltóanyag gyárak ügynökei, prospektusai eltitkolnak előlünk.

Arról van szó, hogy a különféle oltóanyagok komoly veszélyt rejtenek.

Nem csak azért, mert egyes vakcinákban rovarirtó származékok kapnak helyet, és abortált emberi magzatok.

Ezek még csak a jéghegy csúcsai.

Az igazán veszélyes tény az, hogy a vezető orvosok szerint az immunrendszert kompromittálják ezek az oltóanyagok, és azok egyes összetevői.

Ez pedig idővel autoimmun betegségeket szül, különféle allergiákat, vagy akár down-kórt, autizmust is.

“…sok, a vakcinázást követő autoimmunitást ismertető tanulmány erősen azt sugallja, hogy az oltások valóban autoimmunitást okozhatnak.”

Megvan az egyértelmű kapcsolat, erről azonban nem beszél az egészségügy, sem a vakcinagyárosok, mert akkor még nagyobb lenne az oltásellenesség világszerte.

Autoimmun betegség esetén a szervezet immunrendszere önmagával és az emberi testtel szembe fordul.

Amikor az immunrendszer normálisan működik, akkor a szervezetet támadó behatolókat támadja meg, például a patogén baktériumokat. Autoimmun betegség esetében azonban az immunrendszer megkezdi a szervezet saját sejtjeinek testben való támadását.

A kutatók megjegyzik, hogy amikor együtt jár mindez azzal, hogy sok fejlett országban a gyermekek 126 különböző antigénvegyületnek és meghatározhatatlan mennyiségű alumínium adjuvánsnak vannak kitéve, a toxicitási vizsgálatok hiánya még aggasztóbb.

A kutatók szerint a gyermekek különösen érzékenyek az alumínium-adjuvánsok toxikus hatására az oltóanyagokban – amelyekről már kimutatták, hogy potenciálisan károsak lehetnek a felnőttek számára.

Komoly a baj tehát és az is tetézi ezt a bajt, hogy az oltáslobbi minden áron el akarja nyomni ezeket a hangokat, noha az igazságról számolnak be.

Nem csak arról van szó, hogy profittól esnének el.

Sokak szerint ugyanis szándékosan oltják az embereket, hiszen ezen oltásokon keresztül kreálnak eleve betegségre hajlamos embereket, akiket később megkopasztanak pénzügyileg.

Ez egy ismert üzleti modell, melyet a gyógyszeripar is alkalmaz: érdemes már gyerekként márkahű fogyasztót nevelni az emberekből.

Ha ezt nem akarják, akkor pedig a tudtukon kívül kell őket "fogyasztóvá" tenni...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró gyógyszeripar vakcinák oltóanyag


Megtekintések száma: 55220





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet