Videóra vették, ahogy a német járókelők elbántak a késes terroristával!

2017. július 28., péntek
Így kellene mindenkinek megvédeni a hazát? Európa ébredezik?

Nemrégiben egy hihetetlen videó járta be a német sajtót, mely a Németországban Péntek délután bekövetkezett késes támadásról készült. Mint ismeretes, egy terrorista kezdett el "Allah akbar"-t kiabálni, és kaszabolni a járókelőket egy bevásárlóközpontban.

A 26 éves késes támadó nagyon elszánt volt, és több tucat embert megsebesített, sőt, egy embert meg is ölt a helyszínen.

A most előkerült felvételen jól átható, amint a német járókelők megelégelik a terrort, amivel hónapok óta szembesülnek, és a saját kezükbe vették a dolgokat.

Fogták, és székekkel, széklábakkal támadtak rá az elkövetőre. Sőt, a videón még az is látszik, hogy kövekkel dobálják a szemmel láthatóan zavarba jött terroristát.

Összesen hatan kerültek kórházba, az áldozat egy 50 éves német állampolgár. Német sajtóhírek szerint az elkövető menekültként érkezett Németországba és a hatóságok előtt ismert volt az iszlamista elköteleződéséről.

A mostani eset azonban mégis némi reményre adhat okot, ugyanis többekben úgy csapódott le a dolog, hogy végre a németek és egész Európa lakossága ébredezni kezdett, és többé nem tűri a terrort, és vissza fog vágni.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen video terrorizmus terror


Megtekintések száma: 112097

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet