Világok harca: bevándorlási dzsihád Európa ellen

2018. augusztus 24., péntek
Az igazság, amiről nem beszél a nyugati média...

Már követhetetlen mennyiségű a hírekben az iszlám bevándorlásból adódó problémák száma. Ennek oka, hogy ez nem egyszerű migrációs válság, hanem hidzsra: dzsihád bevándorlás által.

Már követhetetlen mennyiségű a hírekben az iszlám bevándorlásból adódó problémák száma. Ennek oka, hogy ez nem egyszerű migrációs válság, hanem hidzsra: dzsihád bevándorlás által.

Az elmúlt napokban már meghaladta a kétezret a Spanyolországba érkező illegális bevándorlók száma.

Egész évben pedig eddig már több mint 22 ezren érkeztek, ami több mint kétszer annyi, mint ahányan 2017 hasonló időszakában próbáltak illegálisan bejutni Spanyolországba. A spanyol ellátórendszer pedig nincs erre felkészülve. Megteltek az ideiglenes befogadótáborok.

A belügyminiszter elismerte: Spanyolország egyedül képtelen kezelni a helyzetet, hozzátette, Spanyolországot felkészületlenül érte, hogy az elmúlt hónapokban a mediterráneum nyugati térségére helyeződött át a Földközi-tengeri embercsempész útvonalak súlypontja.

Szakértők arra figyelmeztetnek, Spanyolország a mainál is nehezebb helyzetbe kerülhet, a bandák ugyanis egyre elszántabbak, és – ahogy a legutóbbi ceutai ostrom mutatja – már az erőszaktól sem riadnak vissza, hogy eljuttassák az embereket Európába:

Több száz afrikai migráns rohamozta meg a spanyol-marokkói határt, sósavat öntöttek a határőrökre

A balkáni útvonal országaiban jelenleg nyolcvanezer migráns tartózkodik, akik vélhetőn Nyugat-Európát vették célba.

Az elmúlt két napban több embert is megállítottak a déli határon, kamionban, tehervonaton és a kerítésen keresztül is próbálnak átjutni. A magyar–szerb határ közelében többen is várakoznak az embercsempészek jelzésére, hogy éjszaka átjussanak a határon. 

A hangosbemondón keresztül különböző nyelveken tájékoztatják a határnál tartózkodókat, hogy a határátlépés tilos, azonban egyre többször próbálkoznak.

Negyvenkét határsértőt találtak a hatóságok a román–magyar határon, Csanádpalotánál, kedden. Egy török kamionban bújtak meg.

A bevándorlók a jármű tetején és a rakterében húzták meg magukat. Irakinak, szírnek és palesztinnak vallották magukat.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika menekültek


Megtekintések száma: 31886

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet