Világraszóló orvosi bravúrra készülnek a magyarok: senki sem vállalta, csak a magyar orvoscsapat!

2019. január 10., csütörtök
Történelme írhatnak egy koponyájuknál összenőtt iker megmentésével!

Egyetlen nemzet orvosai sem merték vállalni, csak a magyarok! Megérdemlik, hogy támogassuk őket és drukkoljunk, hogy minden sikerüljön, két gyermek életét menthetik vele!

A magyar orvosokban van MINDEN REMÉNYÜK!

A magyar orvoscsapatnak köszönhetően hamarosan két külön kislány lesz a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikrekből

A műtétsorozatot közel egy éve kezdték el, 2018 februárjában. A sziámi ikrek szombaton Budapestre érkeztek, és hamarosan, várhatóan februárban sor kerülhet a következő részműtétre, a szövettágítók beültetésére

A magyar orvoscsapat:Dr. Pataki Gergely, Dr. Csókay András és Dr. Hudák István

Most egy nagy plasztikai műtét következik…A fejüknél összenőtt kétéves bangladesi sziámi ikrek szétválasztását a világon egyedül a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány magyar orvoscsapata vállalta.

Az ikreket a Semmelweis Egyetem klinikáin fogják megműteni

. A következő lépés még nem a nagy műtét lesz: Budapesten a bőr és a koponyán kívüli lágyrészek nyújtásához speciális tervezésű plasztikai sebészeti szövettágítókat ültet be dr. Pataki Gergely plasztikai sebész.

Erre várhatóan februárban kerül sor, hosszú és bonyolult diagnosztikai vizsgálatok után.

Aztán pedig ettől a speciális plasztikai sebészeti műtéttől függ az, hogy mikor kerülhet sor a végső műtétre, a nagy szétválasztásra.

Utána 100 napot kell várni a nagy szétválasztó műtétig

Dr. Pataki Gergely korábban az újságnak elmondta, hogy az expander behelyezése után 100 napot kell majd várni, hogy neki lehessen fogni a teljes szétválasztásnak.

Az agy és a koponya végleges szétválasztására ezek szerint körülbelül májusban kerülhet sor. A nagyműtétet, vagyis az agy és a koponya végleges szétválasztását Csókay András idegsebész fogja irányítani.

Egy csodát már csináltak tavaly

A magyar orvoscsapat a legveszélyesebb műtétet már a nyáron elvégezte Dr. Hudák István vezetésével, egy világraszóló új, magyar módszer alapján.

Jótékonysági alapítvánnyal segítenek az orvosok A sziámi ikrek műtétjét végző magyar orvosok a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány tagjai.

2002-ben alapította a mostani műtétre készülő dr. Pataki Gergely plasztikai sebész és dr. Csókay András idegsebész.

Az alapítvány tagjai ingyen műtéteket végeznek itthon és külföldön A külföldi misszióik során a szegénységgel sújtott, orvoshiánnyal küszködő vidékekre utaznak speciális műtétekkel segíteni.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes magyarország egészség magyarsag


Megtekintések száma: 30562

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet