Világszerte csapolják le idegen erők a Föld atmoszféráját, és energia tartalékait?

2023. szeptember 16., szombat




Megrázó fényképes és videóbizonyítékok árulkodnak egy passzív invázióról?

Világszerte egyre szaporodnak a földönkívüli eseményeket és jelenségeket észlelő esetek. A kormányzat talán már rég tud a problémáról, de nem szóltak semmit, nem szivárogtattak ki semmit a közvélemény felé.

Több olyan statisztika is napvilágot látott az utóbbi időben, mely ezt támasztja alá.

Hihetetlen mértékben, közel megszázszorozódott az észlelések száma egyes elemzések szerint. És most a komolyan vehető esetekről beszélünk.

Napjainkban már évente 300-nál is több komolyan vehető esetről számolnak be.

A komolyan vehető azt jelenti, hogy a vizsgálatok során kiderül ezekről, hogy valóban lehetett tényleges ufó jelenség a háttérben.

Összességében arról van szó, hogy 1905 óta 104947 hitelesnek tekinthető idegenekkel kapcsolatos bejelentés érkezett, és ügy keletkezett különféle akták formájában.

2010-ben ez az ugrás még nagyobb volt. Sokan ebből azt a következtetést vonják le, hogy egyre nehezebb a titkos háttérhatalmaknak titokban tartani az idegenek létezését, valamint valami nagy dolog készülődik.

Senki sem tudja, hogy ennek mi az oka, de sokan egyfajta rejtett hadviselést, vagy valamiféle passzív inváziót sejtenek a dolog mögött.

Ezt támaszthatja alá az is, hogy a Nap körül is figyeltek meg érdekes objektumokat, és több ízben rögzítették, ahogyan egy hatalmas anyahajó elszívja a Nap energiáját. Mintha egy gigantikus méretű energiabányászat folyna a csillagunk körül.

Egyre több a bolygónk légkörében is tapasztalt jelenség, mely olyan, mintha szintén a Földi atmoszférával művelnének valamit.

A lenti videón egy hatalmas, korong alakú, fényes képződmény látható a felhők közt, amint egy örvénylő fénysugarat bocsált ki magából a föld felé.

Egyes feltételezések szerint éppen a Föld egyik energetikai csomópontja felett lebeg az idegenek egyik anyahajója és megcsapolja azt. Más teóriák szerint egyfajta szállító sugarat bocsált ki magából.

Ilyen, és ehhez hasonló képek és videók kezdik elárasztani az internetet. Az elmúlt hónapokban kifejezetten sok számú bejelentés és szemtanú került elő, akik láttak hasonló "energia lecsapolásokat".

Sokak szerint csendben már folyik az invázió ellenünk, és a Föld lecsapolásával alakítanák ki az idegenek azt a környezetet, ami számukra kedvező.

Gyakorlatilag kimerítik mesterségesen a Földünket.

Egy halk terraformálás zajlik, melynek végén az ember számára akár teljesen élhetetlen lehet a bolygó - aggódnak az ufó kutatók.

Az elkövetkező évek meghatározók lesznek a Föld és az emberiség életében.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók földönkívüliek idegenek idegen invázió invázió


Megtekintések száma: 84859





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet