Világszerte egyre népszerűbb a lapos Föld elmélet!

2017. október 30., hétfő




Egyre többen gondolják úgy, hogy a Föld nem is gömb alakú, ahogyan a tudomány gondolja, hanem valami egészen más...

Rendkívül bizarr jelenség ütötte fel a fejét világszerte.

Arról van ugyanis szó, hogy a lapos Föld elmélete egyre népszerűbbé vált az emberek körében. Nagyon sokan gondolják úgy ugyanis, hogy a NASA és más tudományos és űrkutató szervek nem az igazságot mondják el az embereknek.

A Föld valódi alakja lapos, olyan, mint egy nagy tányér, melyet két teknős tart - ilyen, és ehhez hasonló változatokban képzelik el a rendkívül furcsa elmélet hívei a világunkat.

Érvelésük szerint, ha görbülne, akkor az egyik partról a másiknak nem kellene látszania, a világítótornyokat sem szabadna látnunk.

Az, hogy a horizonton megjelenő hajóknak az árbócuk látszik először, a gondolatmenet szerint puszta optikai csalódás.

Ez a magyarázat még a természettudományokban, műszaki tudományokban kevésbé jártas embereknek is sántít, még ők is sejtik, hogy a körülbelül gömb alakú Földet borító vízfelület a gravitáció miatt követi a felszín vonalát, nem tart egyenesen a végtelenbe.

Ez azonban senkit sem zavar, még neves nagy sztárok is az elmélet bűvkörébe estek.

Shaquille ’Oneal meg van róla győződve, hogy az embereket megvezetik a világ legnagyobb átverése keretében, és a Földünk valójában nem gömb alakú, hanem lapos.

Komoly követői tábor van tehát a lapos Föld elméletnek, még akkor is, ha elsőre totális baromságnak tűnik az egész.

A Földet az Antarktisz veszi körül minden oldalról, egy hatalmas, negyven méter magas jégfallal, ami mögött már semmi sincs, és egyszerűen le lehet zuhanni a légüres térbe.

De mi a helyzet a napszakokkal? Nos, Nap körpályája időről időre eltolódik a korong - Föld felett, és így lehetséges, hogy egyszer sötét van, másszor pedig világos.

A gravitáció pedig azzal van magyarázva, hogy ez az érmeszerű lapos Föld folyamatos emelkedésben van, ezért kelti azt az illúziót, mintha minden tárgy lefelé esne, pedig valójában erről szó sincs.

Az űrbe kijutó asztronauták pedig titkos szerződéseket írnak alá, hogy nem beszélnek az "odafent" látottakról.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés bizarr vicces lapos föld


Megtekintések száma: 176636





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet