Világszerte emelkedik a chemtrail-betegek száma: a Föld globális mérgezése zajlik?

2018. május 2., szerda
A lakosság egynegyedénél már jelentkeztek a tünetek... megkezdték az Agenda 21 protokoll végrehajtását?

úgy tűnik, hogy a bolygónk erőteljesen telítődik mindenféle méreggel. Ennek a  méregnek a jelentős része pedig a légkörből kerül be valahogy a körfolyamatokba.

Ez pedig erőteljesen sugallja amit már régóta sejteni lehet. a lakosságot, a Földet és az élőlényeket felülről permetezett vegyszerekkel mérgezik.

A chemtrailek összetételéről mindig is tudni lehetett, hogy olyan ynagokból áll, melyek nem csak erősen rákkeltőek, de rombolják a saját környezetüket is.

Már több volt pilóta kitálalt arról, hogyan kellett parancsot teljesítve rendszeresen az égbe emelkednie különleges chemtrail szóró gépekkel, majd beszórni komplett régiókat, sokszor városokat sem kímélve ezzel a mérgező "porral".

A jelek szerint drasztikus mérétkben, közel 20%-kal nőtt azon megbetegedések száma, melyek kapcsolatba hozhatók a chemtrailezéssel.

A rákos megbetegedések közel triplájára emelkedtek, az allergiások száma 2030-ra megtízszereződhet, és hivatalosan nem tudják az okát.

Az emberek bőrén durva és viszkető kiütések jelennek meg, sokan fejfájásra panaszkodnak, és különös véletlen, hogy legtöbbször akkor, amikor permetező gépek vannak a légkörben.

ha valahol valaki ilyet látott, néhány napon belül jelentkeztek a kellemetlen tünetek...

Mindez nem véletlen...

A lakosság magasszintű mérgezése zajlika profitért cserébe. nem utolsó sorbna megvan a magas népessészabályozó szerepe, ugyanis rengetegen halak meg világszerte különböző betegségekben.

A beteg emberek mint pénztermelő eszközök az egészségügybe kerülnek becsatornázásba, így teljes a chemtrail-gyógyszerlobbi összefonódás.

A cél egyértelmű: a lakosság lehető legnagyobb szintű megkopasztása, közben pedig lehetőleg redukálni is kell a népességet, ahogyan az agenda 21 protokoll előírja: a végén ugyanis több milliárd emberrel kevesebb léleknek kell lennie a Földön...

Ehhez pedig a háttérhatalmi szervezetek minden erőforrást és eszközt megkaptak, így az emberiség likvidálása a legnagyobb titokban és a legnagyobb nyugalomban folyhat tovább...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés betegségek chemtrail agenda 21


Megtekintések száma: 18726

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet