Világszerte erősödő paranormális jelenségek: állhat valami az egész mögött?

2018. április 1., vasárnap
Egy eddig nem ismert folyamat zajlik, vagy valami készülőben van? Az elmúlt hónapokban drasztikusan emelkedett a megmagyarázhatatlan jelenségek, észlelések száma.

Rendre kerülnek elő a tengerből olyan dolgok, amiket eddig még nem láttak. Világszerte egyre több tó tűnik el egyetlen éjszaka alatt, mintha csak elpárolgott volna.

Bálnák tucatjai vezetik magukat neki a partoknak azért, hogy meghaljanak, miközben más helyeken a szárazföldeken az égből halott madarak potyognak.

Bizarr teremtmények sodródnak ki a homokra az óceánból, melyeket nem lehet egyértelműen azonosítani.

Ehhez jön még hozzá az is, hogy az égen olyan égi jelenségeket észlelnek, melyek nem köthetők egyetlen emberi kéz által alkotott földi járműhöz sem.

Világszerte egyre több a megmagyarázhatatlan jelenség.

Mintha készülne valami, vagy legalábbis egy folyamat indult volna meg.

Az elmúlt hónapok történései azt sejtetik, hogy van valami baja világgal. Mintha az egész csak egy illúzió lenne, melynek mesterséges színfalai most kezdtek el saját magukba roskadni.

Talán a megmagyarázhatatlan jelenségek mind valóság egy-egy-piciny, számunkra értelmezhetetlen szeletei? A Mátrix hibái?

Ha megnézed a lenti videós összeállítást, érteni fogod, hogy pontosan miről is beszélünk. CSAK márciusban több tucatnyi nagyon fontos, világszerte észlelt jelenség ütötte fel a fejét.

Minden eddiginél nagyobb számban, semmivel sem magyarázható módon.

lehet, hogy semmilyen kapcsolat sincs ezen jelenségek között, és mindez a véletlen műve. De az is lehet, hogy itt minden mindennel összefügg...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 65063

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet