Világszerte különös részecskék szennyezik az ivóvizet! Tudósok akadtak rájuk, MINDENHOL jelen vannak! Óriási a baj!

2017. szeptember 7., csütörtök
Tényleg igaza lehet egy globális összeesküvés? A szakemberek nem tudják, mik lehetnek ezek a részecskék.

Tele van a világ nagyvárosainak ivóvize olyan különös részecskékkel, melyről nehéz pontosan megállapítani, hogy micsodák is lehetnek.

Londonban, New Yorkban, de még Sydneyben is találtak hasonlót.

Ezek a láthatatlan mikro rostok szennyezik a világ ivóvizének a 83%-át. Az USA-ban még rosszabb az arány. Ott a csapvíz 92%-a szennyezett ezektől a mesterségesnek látszó molekulától, Európa pedig 72%-ban.

A megjelent tudományos jelentés minden kétséget kizár: biztosan léteznek ezek a részecskék. Leginkább a mikroműanyag részecskékre hasonlítanak.

Azonban ez egy korábban nem ismert műanyagszerű szennyezés. Érdekes, hogy az egész világon szinte egyidőben jelent meg.

Egy közegészségügyi szakember vezetett a Minnesotai Egyetemről, kimutatta, hogy "az amerikai Capitolium termeinek csapjaitól az ugandai Viktória-tó partjáig nők, gyerekek, férfiak és kisbabák isznak műanyagot minden pohár vízzel".

Az öt kontinensen begyűjtött minták 83 százalékában jelen voltak a műanyag mikrorostok.

Ha ez a jelentés pontos, márpedig a tudósok szerint a legpontosabb, akkor ez a mikroműanyag szennyezés már MIDNENT elért a bolygón.

Ez azt jelenti, hogy nem csak az ételekben van benne - konzervekben, húsokban, halakban - hanem a folyadékokban, így az ivóvízben is.

Ez pedig szó szerint életveszélyes. Azt jelenti, hogy akár rákot is okozhat

Sőt, sokak szerint ez lehet a végső válasz arra a kérdésre, hogy miért emelkedik évről-évre a rákos megbetegedések száma.

"Tudjuk, hogy a műanyag visszatér hozzánk a táplálékláncon keresztül. És most már azt is, hogy az ivóvizünkön keresztül is. Van ebből kiút?" - idézte az Orb-jelentés a Nobel-békedíjas Muhammad Junusz bangladesi közgazdászt.

Vagyis ez egyértelműen azt jelenti, hogy ÓRIÁSI a baj!

A világtengerekben lebegő mikroműanyag jelenlétét már több kutatás is kimutatta, az ivóvíz műanyagtartalmát azonban első ízben vizsgálták.

És a még megdöbbentőbb adat, mely sokakban valószínűleg pánikot fog kelteni, de sajnos igaz: Sherre Mason kutató szerint még a palackozott vizek sem mentesek a mikroműanyagoktól...

A mikroműanyag szennyezés abszolút mindent elér. Ez egy óriási probléma, ugyanis nemcsak feltehetően a rák okozója, de globális környezetszennyezést okoz.

ha sikerülne valahogyan gátat szabni neki, vagy teljesen megszüntetni, akkor egyes elemzések szerint az sem kizárt, hogy a rákos megbetegedések száma drasztikusan, akár felével esne vissza!

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák feltáró egészség megelőzés élelmiszeripar botrány


Megtekintések száma: 54916

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet