Világszerte rá akarják kényszeríteni a lakosságra az oltásokat? Megindult a globális genocídium?

2017. július 7., péntek
A Rothschild érdekeltségekkel rendelkező francia elnök, Macron 2018-ig be akar vezetni több kötelező oltást is. Olaszországban már nem járhat iskolába az, aki nemet mondott a védőoltások kényszerítésére. Megkezdődött a világ népeinek halállal való beoltása?

Valami tényleg készülőben van? Mint ismeretes, egyre több helyen elkezdték látványosan kényszeríteni a védőoltásokat. 2018-ra például Macron szeretné bevezetni a kanyaró elleni kötelező védőoltást.

A baj nem azzal van, hogy ezt megtenné, mert egyes adatok szerint az utóbbi időben több kanyaróval kapcsolatos gyermekhalálozás történik a mai napig, és ezt akarják megszüntetni.

Azonban a tendencia nagyon is nyugtalanító, mert Macron - aki egyébként Rothschild bankár is volt, így megvan a kötődése és érdekeltsége a Rothschildok által vezetett Agenda 21 tervezethez - a hírek szerint sok más egyéb oltást is kötelezővé tenne. Korábban Franciaországban már kötelezővé tették a tetanusz oltást, a polio elleni oltást is.

Sokaknak azonban nem tetszik ez az egész, főleg az, hogy az emberekre rá akarják kényszeríteni az oltásokat, holott közismert tény, hogy számtalan esetben ezen oltásokat a történelem során nem ellenőrizték kellő alapossággal, így különféle megbetegedéseket okoztak, és egyéb rendellenességeket.

A diszkrimináció egy formája ez sokak szerint Amerikában van lehetőség egyes kötelező oltások alól kibújni vallási meggyőződésre hivatkozva, de ez sem működik minden esetben. Világszerte egyre több helyen vezetik be azt, hogy a lakosság kötelezően, akarata ellenére kapja meg az oltásokat.

Olaszországban például azok a gyerekek nem járhatnak iskolába, nem vehetnek részt az oktatásban, akik nincsenek beoltva.

A politikai és egészségügyi szálakon túl sokak szerint a vakcinagyárak üzleti terve állhat a háttérben, valamint az, hogy a lakosság titokban akár megbetegíthető legyen.

Természetesen a hivatkozási alap az megvan: ugyanis azt mondják, hogy napjainkban is sok gyermek szenved vagy akár hal meg olyan betegségekben, melyek megelőzhetők lennének az oltásokkal.

Másfelől nem lenne szabad feltétlenül kötelezővé tenniük ezeket. Aki nem akarja beoltatni magát, az a saját döntéséből adódóan tenne így, viselve a kockázatokat.

Egyes összeesküvés elméletek szerint az egész azért van, hogy a lakosságot speciális oltásokkal mérgezzék. Ezek közé a kötelezően beadandó oltások közé ugyanis olyan anyagokat, rejtett enzimeket csempésznek, melyek aktiválhatók lesznek később.

Így pedig elméletileg egy genetikailag módosított vírust is bejuttathatnak sok millió ember szervezetébe, miközben abban a biztos tudatban vannak, hogy a betegségek elleni védelemként kapják.

Egyrészt ez tiszta nyereség a vakcinagyáraknak, másrészt a globális genocídiumot, azaz népirtást készíti elő.

A Rothschild-család, és más hasonlóan szupergazdag család túl fogják élni ezt a biológiai járványt, mely a lakosság 95%-át is elpusztíthatja, már ha valóban az oltásokon keresztül fogják elterjeszteni.

Így visszaállítják a Föld egyensúlyi állapotát, ami az Új világrend egyik alapelve, valamint rengeteg profitra tesznek szert a több milliárd kötelezően beoltandó emberrel.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség új világrend gyógyszeripar agenda 21 gyógyszermaffia rothschild vakcinák


Megtekintések száma: 111788

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet