Világszintű egyezmény legalizálhatja a globális bevándoroltatást?

2018. január 12., péntek




Az EU tönkre tevői szerint a bevándoroltatás egy rendkívül pozitív globális jelenség... Lehet, hogy még idén megkötik a világ pusztulását jelentő egyezményt.

Az egész világot el fogja árasztani a tömeges bevándorlás?

Emberi masszák fognak áramlani mindenfelé, kontrollálatlanul, ellenőrizetlenül, miközben senki sem tesz semmit ennek megállítására?

Sajnos igen, nagyon komolyan megvan rá az esély, hogy Európa mellett a világ többi részének is vége legyen.

A nyugati civilizáció a saját sírját ássa...

Az egész világra kiterjedő nemzetközi migrációs egyezmény megkötését javasolta António Guterres ENSZ-főtitkár. Guterres a bevándorlók gazdasági hozzájárulására hivatkozva csütörtökön azt indítványozta, hogy még az idén kössék meg az egyezményt.

Arról van szó, hogy szerintük a bevándorlás valójában egy rendkívül pozitív jelenség, melynek globális szinteken is mérhető a hatása.

Szerintük a migráció élénkíti a gazdaságot, színesíti a kultúrát és csökkenti az egyenlőtlenségeket is.

Mindemellett fontos az is, hogy az egyes társadalmak között teremt kapcsolatot...

Valójában azonban feltehetően a globális tőkepiac és a multivállalatok erőltetik a tömeges bevándoroltatást az olcsó munkaerő miatt.

Csak azt "felejtik el" hogy a bevándorlók 70%-a egyáltalán nem akar dolgozni...

Sokan attól tartanak, hogy a megállapodás rögzíti azokat a nemzetközi alapelveket, amelyeket tiszteletben kell tartani a menekültekkel és bevándorlókkal szembeni eljárást illetően, beleértve az ideiglenes elhelyezésükre, illetve hazatérésük támogatására vonatkozó szabályokat is.

Vagyis ezzel a világszintű egyezménnyel lesz legalizálva a bevándoroltatás, onnantól kezdve pedig jogilag gyakorlatilag senki sem szólalhat fel a bevándorlási folyamatok ellen

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika menekültek háborúk kvóta


Megtekintések száma: 121361





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet