Világvége: 2018 május 20. Mi az igazság?

2018. január 14., vasárnap
Újabb világvége dátum kering a köztudatban. Tényleg meghalunk, vagy megint csak egy vaklármáról van szó?

Tényleg véget érhet a világ 2018 májusában? Egyre többen úgy gondolják, hogy igaz lehet a neten keringő dátum: 2018 május 20.

De mi is fog történni akkor? Megkezdődik a harmadik világháború, melytől oly sokan félnek? Beteljesedik Nostradamus egyik hátborzongató jóslata a világ végével kapcsolatban?

Egy földönkívüli invázió égeti fel az egész bolygót? Vagy a Föld tényleg összeütközik a Nibiruval, a halál csillagával?

A világvége hívők most is úgy gondolják, hogy valós a dátum, és mindannyian meghalunk, azonban nem eszik olyan forrón azt a kását.

A tavalyi évben szintén május környékére jósoltak többen egy szörnyű világháborút, sőt, maga II, Erzsébet is azt mondta állítólag egy titkos beszélgetésen, hogy 2017 májusának végén kitör majd egy nagy háború, mely elpusztítja a világunkat.

Ez azonban szerencsére nem következett be.

Sokan most is úgy sejtik, hogy az új dátum is csak a felhajtás része. Tudósok nyilatkozták, hogy semmilyen jel nem utal arra, egyetlen előre jelezhető kataklizma sem, hogy vége enne a világnak májusban.

A kutatók és szkeptikusok is fontosnak tartották ezt kijelenteni, mivel így meg tudják előzni a világvégével kapcsolatos, pánikot keltő hírek terjedését.

Egyelőre tehát nem érdemes bánkódni és azon gondolkodni, hogy lemondjuk a nyári nyaralásainkat, mert nem valószínű, hogy egy aszteroida vagy egy hatalmas földregés, esetleg egy atomháború keresztülhúzná a szórakozásunkat és a kikapcsolódást.

Ugyanakkor a tudósok hozzátették: számos olyan lehetőség van, ami bármelyik pillanatban bekövetkezhetne, és kiolthatná a Földön az életet…

Egy napkitörés percek alatt elérhetné a Földet, ez pedig visszalökné az emberiséget a kőkorszakba.

De egy nem kellő időben észlelt űrszikla is bármikor előbukkanhat a semmiből. A NASA több ízben UTÓLAG fedezett fel olyan űrköveket, amik épphogy elszáguldottak mellettünk…

vagyis az életünk meglehet, hogy így is egy hajszálon függ, és ez bizony nem egy konkrét dátumhoz kötött…

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség világvége


Megtekintések száma: 136980

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet