Villám tette láthatóvá a sötét égbolton rejtőző űrhajót

2016. november 8., kedd




Egy Mexikóból előkerült felvételen egy vihar kellős közepén egy óriási villámlás lebbenti fel a fátylat az éjszakai sötétben rejtőző idegen űrhajót.

Mexikó mindig is olyan hely volt, ahonnan feltűnően sok azonosítatlan objektumot jelentettek máig az elmúlt 10-15 évben.

Ezek között a jelentések között vannak olyanok, amik kifejezetten nagy bizonyítóerővel rendelkeznek, mint az a felvétel melyet még 2012-ben vettek fel Mexikó déli határánál Guadalajara város közelében.

A felvételt egy óriási vihar kellős közepén rögzítették. Az érdekes az egészben az, hogy a videón jól kivehető fénypontok lebegnek az égen.

Ezek az apró fénylő gömbök úgy tűnnek, mintha teljesen mozdulatlanok lennének a szemlélő számára.

Aztán váratlanul egy hatalmas villámlás, majd mennydörgés rázza fel a vidéket, és ekkor egy pillanatra valami olyasmit látunk, ami hátborzongató.

Egy óriási idegen űrhajó körvonalai, és halványan pislákoló fényei jelennek meg a sötét égbolton. Egyes becslések szerint az űrhajó közel 2-300 átmérőjű is lehetett.

A felvétel többi részén aztán ismét csak a rejtélyes objektum fényei látszanak. A videó készítője és a videót elemző szakértők szerint az idegen tárgy egy felhő mögött bújt meg, mely mögül csak nagyon erős jelzőfényei szűrődtek ki.

A villámlás pillanatában a fényár azonban bevilágítja a felhő mögötti részt is, így válik egy ezredmásodpercre láthatóvá az égen lebegő monstrum.

Egyes feltételezések szerint az azonosítatlan, bizonyíthatóan az idegenek fajok által vezetett űrhajók szándékosan vonnak maguk köré különleges, mesterségesen gerjesztett felhőtakarót, hogy így álcázzák magukat.

Nemrégiben észleltek egy hasonló jelenséget is, ahol az idegen korong épp bekapcsolta ezt a felhő álcát, és eltűnt a kamera látóköréből.

Természetesen a videó sokakat nem győzött meg 2012-ben, de ma már számtalan vizsgálatot követően ki lehet jelenteni, hogy a felvétel egészen biztosan nincs manipulálva.

ufó ufók idegen idegenek anyahajó


Megtekintések száma: 49198





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet