Vilmos Herceg: "Túl sok ember van a Földön." A királyi család tagja "megoldást" sürget!

2017. november 4., szombat
Hamarosan végrehajtják az agenda terv keretében a legnagyobb tervezett emberi népirtást?

Egyre több támogatója van a drasztikus népességcsökkentésnek a világban. vagy pedig csak arról van szó, hogy sorban fedik fel magukat az Új világrend leendő kormányhatalmának képviselői, ideológiai követői?

Nemrég a Vatikán egyik fő szóvivője is beszélt már arról, hogy túl sokan vagyunk a Földön, és hogy erre valamiféle megoldást kellene találni.

Ez a Vatikáni szóvivő ugyanakkor arról is beszélt, hogy egy egységes, globális jogbíróságot kellene létrehozni, nemzetközi jogok felett álló hatáskörrel. Ez pedig gyakorlatilag az Új világrend megteremtésének jogalapját készítené elő.

Ez lesz az Új világrend térnyerésének napja. A Vatikán feltehetően egy globális demokráciát akar létrehozni, egy olyan planetáris - egész bolygóra kiható - bíróságot és végrehajtási intézményt, mely kontroll alatt tarthatná az embereket.

Úgy néz ki, hogy ezt most Vilmos herceg is pártolni akar, mivel elmondta nemrégiben, hogy szerinte túl sokan vagyunk a Földön, és ez kedvezőtlenül hat a bolygó élővilágára és az ökoszisztémára is.

Szerinte sürgősen valamiféle "megoldást" kell találnunk a problémára.

Külön érdekesség egyébként, hogy a Bibliában is leírták, hogy az Antikrisztus majd úgy fog eljönni, hogy a szavait sokan szent szavaknak fogják venni, és a világ egyfajta vezetőként fog felnézni rá. Hamis Krisztusi képet fest majd, mely könnyen lehet akár az Új világrendet létrehozó egyház is.

Vilmos herceg egyébként a megbotránkoztató kijelentésével sokak szerint szintén az Új világrendre, és az azt megelőző globális népirtásra akart utalni.

Az egész beszédet egy Londonban tartott gálaesten mondta el.

Elmondta, hogy csak az ő élete alatt megfeleződött az élővilág populációja, és ez nem tartható tovább.

Hogy mikor vezetnek be első lépésként valamiféle szabályozást a szaporodásra, csak idő kérdése.

Annál is inkább, mert a királyi család sokak szerint benne van abban a szűk, illuminátus elitben, akik a világot irányítják, és tudnak arról, hogy milyen emberpusztító folyamatok mennek majd végbe az elkövetkező években.

Az Új világrend szerintük a szabadságot hozná el az emberek számára. Az Új világrend ellenzői szerint azonban a szabadságnak csak az illúziója lesz meg, és valójában az emberek egy modernkori rabszolgatársadalomban fognak élni.

Egyre több képviselője fedi fel magát ennek az új és borzalmas világnak, ahogyan pedig terjed az ideológia, úgy áll egyre inkább készen minden arra, hogy igába hajtsák a világot.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr új világrend illuminátusok


Megtekintések száma: 86615

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet