Visszatérhetnek a Föld őslakói: nefilimek szállhatják meg újra a bolygót egy prófécia szerint!

2023. július 2., vasárnap
Valóra válhat az ősi prófécia? Tényleg visszaveszik tőlünk a bolygót?

Számtalan civilizációnak vannak különféle legendái olyan ősi csillagközi utazókról, melyek az égből érkeztek, és megmuzatták az emberiségnek a tűz, és az eszközök használatát.

Ezen kozmikus utazók voltak azok az istenek, akikről az első istenábrázolások, istenalakok készültek, és akik kialakították a kezdetleges emberi civilizációban az istenhitet és a vallást.

A vallás és a hit tehát az ő művük volt, melyet egy olyan erkölcsi féknek terveztek, mely megakadályozza a káoszt, az anarchiát, és a következményektől való mentességet, mivel úgy gondolták, hogy a fajunk csak így emelkedhet ki majd az állatvilágból.

Vannak olyan teóriák, miszerint a nefilimek valójában azért voltak több méter magasak, mert arkangyalok voltak.

Isten, azaz a végső, kozmikus entitás alattvalói, hírvivői, akiknek célja volt a Földön egy intelligens faj, és annak generációjának kinevelése.

Mikor ez a kinevelés befejeződött, akkor pedig több ezer év után összetedték kolóniájukat, majd tovább álltak a csillagok közé.

Egy részük itt maradt, és elvegyült az emberek között, így születtek meg a nefilimek és az emberek leszármazottai, az óriások, és nagy termetű népcsoportok is, melyekről oly sok indián legenda beszél.

Rengeteg prófécia maradt fenn arról, hogy az egykori isteneik, az "ősök" vissza fognak majd térni erre a Földre.

Ezt az időszakot nem lehet behatárolni egyértelműen, de amikor a Földön már csak pusztulás és káosz lesz, akkor jelennek meg újra. Az égen különös jelenségek és fények fognak gyúlni, majd hatalmas kozmikus bárkákon fognak megérkezni.

Azért jönnek majd, hogy a Földet visszavegyék tőlünk, mivel mi nem tudtunk megfelelően vigyázni rá.

Ha így lesz, az az emberiség számára egyfajta apokaliptikus világvégét fog jelenteni, mivel a teljes emberi evolúciót resetelni - azaz újraindítani - fogják.

Csak remélni merik sokan, hogy ezen sötét legendák tévednek, vagy más értelmezésük van, mint ami sejteni vélnek egyes részek és kutatók...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek nefilimek földöníkvüliek


Megtekintések száma: 79009

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet