Visszatért a halálból, látta Jézust a túlvilágon: üzenetet hozott az emberiségnek

2023. február 17., péntek
Egy halált megjárt tinédzser megdöbbentő vallomása sokkolta a világot.

Egy 17 éves fiú vallomása és története változtathatja mega világot?

A fiú dacolt a halállal: sőt, rövid ideig ő maga is halott volt, és elmondta, látta Jézust is. Ezután tért vissza az életbe, hogy mindenről beszámoljon, amit odaát látott.

Már korábban is rengeteg ember számolt be arról, hogy mi is élt át a halál torkában.

Ilyenkor gyakran az emberek arról meséltek, hogy saját magukat látták felülről, és különféle testen kívüli élményben volt részük órákon át. Ezt a jelenséget jelenleg a tudomány nem tudja logikusan megmagyarázni.

A 17 éves texasi fiatalembernek 20 percen át nem volt szívverése, és halottnak volt nyilvánítva, mielőtt újra visszatért az életbe.

Zack Clements épp a Brownwood gimnáziumban focizott, amikor váratlanul összeesett, és eszméletét vesztette, majd a szíve is megállt.

Ennyi időn keresztül a tudósok szerint elméletileg senki sem maradhatna életben, ő valamilyen csoda folytán 20 perc múlva agykárosodás nélkül újra visszatért.

Zack elmondta, hogy a halála pillanatában érezte, hogy áll mellette valaki. Ez a valaki szent meggyőződése szerint maga Jézus lehetett.

Jézus a vállára tette a kezét, majd azt mondta neki, hogy ne aggódjon, minden rendben lesz.

Bár csak egy pillanatra látta a mennyei alakot, biztos benne, hogy tényleg jézust, a Messiást látta, és vele beszélt.

A világ számos pontján azt nyilatkozták egyes paranormális szakemberek, hogy hisznek a fiúnak. Szerintük létezik egy olyan, a miénkkel párhuzamos világ, amelyik rejtve van, és egyelőre nem vagyunk még képes a saját tudományunkkal érzékelni.

Talán maga a mennyország is egy ilyen rejtett dimenzióban kaphatott helyet, ahová időnként, bizonyos körülmények együtt állásakor a halál közelében kerülnek egyesek.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál túlvilág jézus bizarr ijesztő élet a halál után


Megtekintések száma: 198697

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet