Vízalatti barlangok ősi maja kultúra mardaványait rejtik: egy elhazudott töténelem részeit találhatták meg?

2018. február 21., szerda




Ha ez igaz, az az egész emberi múltat megkérdőjelezi. Elvezethet minket Agartha-hoz, a belső Föld birodalmához is!

Valamit rejthetnek az ősi civilizációk idején is létező barlangok. Talán egy oylan elevszett múltat tudunk feltárni, mely alapjaiban változtathagtja mega világunkat.

Az emberi múlttal kapcsolatban hazudnak nekünk.

Ez ma már szinte egyértelmű kellene, hogy legyen mindenki számára.

Annál is inkább, mert mindbe történelmi nagy kultúrával kapcsolatban számtalan olyan fehér folt van a történelemben, amikre nincs magyarázat.

Most egy ilyen fehér foltra sikerült bukkanni... egy Mexikóban található vízalatti barlang mélyén.

Az úgynevezett GAM felfedező expedíció csapata ugyanis maja civilizációhoz köthető régészeti leleteket talált a barlang mélyén.

Olyan helyen és olyan mélységben találták meg ezeket, melyk rengeteg kérdáést felvetnek.

Aranyból készült maja használati tárgyak hevertek odalenn, és ősi elefánt maradványok. Egyes elméletek szerint az állati maradványok azért kerültek ide, mert annak idején víz után kutatva merészkedtek le az állatok és a maja civilizáció tagjai a barlang mélyére.

A zarándoklatok között többször volt olyan, hogy nem találtak vissza a felszínre, és itt lelték a halálukat mind az állatok, mind a maják...

Azonban egy másik elmélet szerint ennél sokkal többről van szó, és a maja civilizációk barlangokban talált nyomai bizonyítékai lehetnek annak, hogy valóban létezik a belső Föld civilizációja, és a lejárat ebbe a birodalomba, amit Agartha-nak hívnak.

A tény, hogy a maják a barlangok legmélyére is leesreszkedtek, egyértelműen mutatja, hogy céllal tetétk, kerestek valamit.

Mind a maja, és mind más kultúrákban vannak arról írott emlékek, melyek föld alá ereszkedő csapatokról, hadosztályokról írtak, amik aztán sohasem tértek vissza.

Minden bizonnyal Agartha birodalmát keresték, a belső Földben létrejött birodalmat, a belső civilizációt.

Akadnak olyan elméletek is, miszerint a maják rejtélyes kipusztulása, eltűnése valójában csak részben köszönhető annak, amit a hivatalos verzió állít.

Valójában tényleg léteznek titkos földalatti alagutak, barlangrendszerek, melyek kellően mélyre lenyúlnak ahhoz, hogy el lehessen jutni a belső birodalomba.

A maják pedig rátaláltak Agartha birodalmára, és tömegesen levándoroltak a felszín alá, hogy egységet kössenek a belső civilizáció tagjaival.

Ne feledjük, még maga Hitler is hitt a belső Föld létezésében, és abban, hogy olyan hatalommal bíró technológiák birotkában lehetnek, amik segíthetnek a világuralmat megvalósítani.

Nem véletlen, hogy oly sok náci expedíció indult ezen rejtett birodalom feltárására...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek maja törétnelem maja civilizáció sötét múlt


Megtekintések száma: 31349





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet