Volt párja túl kövérnek tartotta, lefogyott 30 kilót és most rajonganak érte

2023. október 6., péntek




Miriam élete legjobb formájában van, és most már azt vallja: nem szabad kifogásokat keresni, ha nem sikerül lefogynunk.

Miriam Blanco utálta külsejét, önbecsülése a mélyponton volt. Nem csoda, hiszen a 33 éves houstoni gyógyszerész-technikus, négy gyermek anyja, közel 100 kiló volt, és volt párja kerek perec kimondta: senki sem akarja leélni az életét egy ilyen kövér nővel, és még szerencsés is volt, hogy ő legalább egy darabig kitartott mellette. Így aztán nem talált más örömet egy ideig, mint gyermekei nevelését – írta a Daily Mail.

Szerencsére nem mindenki gondolkodott így.

Találkozott egy férfival, a 38 éves Jordannal, aki feleségül vette és meggyőzte őt, hogy a súlyától függetlenül szereti őt.

Miriam ennek ellenére még nem érezte jól magát a bőrében, és többször elmondta férjének: meg fogja érteni, ha elhagyja őt valaki másért. Nagyon szeretett volna soványabb lenni, de egészen 2015 szeptemberéig nem talált rá az igazi motivációra.

Miriam ekkor autóbalesetet szenvedett, és utána hosszú ideig nem múltak el hátfájdalmai. Hiába járt fél évig csontkovácshoz, állapota nem javult, végül porckorongsérvet állapítottak meg nála. Miután a műtétet nem vállalta, Jordan, aki korábban a haditengerészetnél szolgált, háterősítő gyakorlatokat ajánlott Miriamnak.

Ez csodát tett nála: az asszony felfedezte a torna örömét, egyúttal ráállt az egészséges étkezésre, és legnagyobb meglepetésére súlya is apadni kezdett. Jelenlegi súlya 68 kg, nyúlánk, karcsú lett és hátfájdalmai is elmúltak.

Miriam élete legjobb formájában van és most már azt vallja: nem szabad kifogásokat keresni, ha nem sikerül lefogynunk. A mai napig edz minden nap, annak ellenére, hogy időnként 12 órás váltásban dolgozik és még házimunkát is végez. És ami a legmeglepőbb: azért még megenged magának időnként némi hamburgert, pizzát, chipset.

„Még mindig harcolnom kell a külsőmmel és az önértékelésemmel. Még mindig látom magam előtt a százkilós anyát, pedig tudom, hogy már nem úgy nézek ki. Most, hogy már rendszeresen edzem a testemet, az agyamat edzem, hogy ne gondoljak negatívan önmagamra.

A legfontosabb tanács, amit adhatok: ha valamit nagyon el akarsz érni, mindent meg fogsz tenni, hogy sikerüljön. Ne hallgass másokra: amit teszel, magadért teszed”

– mondja Miriam.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 51941





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet