Von Braschler: az időutazás 7 titka - ez mindent meg fog változtatni az életedben!

2019. június 17., hétfő




Von Braschler ehelyett az alkalmazott időutazás metafizikai értelmezésére koncentrál. A megoldás nem rajtunk kívül keresendő, hanem magunkban.

Fantasztikus regények, filmek és a popkultúra is foglalkozott és foglalkozik napjainkban is ezzel a kvantumfizikai rejtéllyel, mely egyesek szerint merő butaság, mások szerint egy nagyon is lehetséges realitás.

Ma már azon kutatók vannak többségben, akik a kvantumfizikai tanulmányok vizsgálata alapján azt állítják, egyre inkább biztos: nem csak előre, de hátra is lehet utazni az időben...

Az időkorlát megszüntetését technikailag lehetségesnek gondolják, s ez nem is tér el Wells viktoriánus kori mentalitásától, mely a materialista tudományt az emberiség megváltójaként és megkerülhetetlen istenségeként képzelte el.

Von Braschler azonban az időutazásmetafizikai értelmezésére fókuszál elsősorban.

Az általa kínált eszköz nem egy kezdetleges gép, hanem a kifinomult emberi lélek.

Véleménye szerint nem kell egy ígéretes technológiai felfedezésre várnunk, épp ellenkezőleg: születésünk óta magunkban hordozzuk mindazt, amire szükségünk van ahhoz, hogy a múltba vagy a jövőbe utazzunk.

Von Braschler 7 titkot tár elénk, melyek segítségével megélhetjük ezt a csodálatos misztériumot.

Világosan és meggyőzően mutatja be őket, mint az időutazás gyakorlati mérföldköveit.

Nem trivializálja a tárgyat, de nem is tesz félrevezető, be nem tartható ígéreteket az olvasóknak. Ehelyett a valódi gyógyítást hangsúlyozza – a teljesség magasabb, spirituális értelmében – az Örök Jelen kontextusában, az időn túli pillanatban.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális időutazás lélek kvantumfizika


Megtekintések száma: 150085





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet