Wikileaks források szerint Amerika kormánya egy magánmaffia kezében van?

2018. július 19., csütörtök




Dagad a botrány? Miért végeztek egy 27 éves demokratával Washington közepén? Milyen titoknak lehetett a birtokában, és egyáltalán, mi is történt pontosan? ÉS mi köze ennek az egésznek a Clinton családhoz?

Washingtonban néhány hónapja megöltek egy fiatal demokratát. A demokratának állítólag Wikileaks kapcsolatai voltak, más elméletek szerint ő maga volt a forrás. Valamit tudhatott?

És hogyan vezetnek egészen a Clinton családig a szálak?

Annak idején, Seth Conrad Richet a nyílt utcán, gyakorlatilag Washington kellős közepén lőtték agyon. Szinte a semmiből történ ez meg, mint a filmekben.

A tragédia 2016 július 8-ánn történt. Az eset apropója az egyik legérdekesebb, ugyanis a hírek szerint Rich útban volt az FBI felé, ahol egy folyamatban lévő bírósági ügyről akart beszélni, amelynek részese lehetett a Clinton-család.

Később maga Julian Assange jelentette be augusztusban, egy speciális, holland tévéműsorban, hogy Seth Rich valóban a Wikileaks informátora volt.

És olyan dolgok buirtokában volt, amivel azonnal az FBI-hoz szeretett volna menni, amint megtudta. De valakik gyorsabbak voltak nála, ezért kellett meghalnia.

A Wikileaks szervezete feltehetően kapta a Demokrata Párt Nemzeti Konvenciója e-mailjeit. Assange elmondta, Richet háton lőtték, ahogyan Washingtonban ment az utcán.

Hatalmas korrupcióról, és titkos ügyletekről szólhattak feltehetően azok az információk, melyeket Set Rich megtudhatott. A Hillary családig vezettek ezek a gyanús ügyletek vissza. Olyan visszaélésekről a felsőbb hatalom részéről, melyek az egész amerikai rendszert megingathatnák.

Olyan anyagokról lehetett szó, melyet, ha közreadnának a teljes tartalmukban, Amerika-szerte polgárháború törne ki, és a nép fellázadna - állítják sokan.

A cinikusnak ható rendőrség szerint a 27 éves férfi fegyveres rablás áldozata lett.

Próbálták eltusolni az ügyet, azonban túl sokmindenki kapta fel a fejét az eset kapcsán. A háttérhatalom, és az egész országon terpeszkedő globális elit befolyása csak egy kicsit múlt mert majdnem célba ért az informátor, aki egész Amerikát megváltoztathatta volna.

Rengeteg különféle elmélet van arról, hogy az amerikai kormány valójában egy magánmaffia kezében van, akik sakkban tartják ezt a hihetetlenül nagy országot.

Ez lehetett az oka annak is, hogy nem akartak és nem is avatkoztak be jelentősen az iszlám Állam elleni harcokba az elmúlt 2 évben.

Más sejtések szeriont Clinton Alapítvány, mint pénzmosoda és a teljes maffia, ahová dollármilliárdok érkeznek szaúdiaktól és izraeliektől, illetve tételesen megfogalmazták azt is, hogy kiknek milyen megvesztegetésre hogyan vásároltak meg.

Donald Trump győzelme egy hiba volt aztán a gépezetbe. - hihetnénk sokan. Azonban azt beszélik az NSA és egyéb kormányzathoz közelálló, később kiugró emberek, hogy a jelenlegi amerikai elnök is dróton van rángatva.

A háttérhatalom pedig továbbra is a markában tartja nem csak Amerikát, de szétnyúló csápjain keresztül az egész világot...

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes összeesküvés politika háttérhatalom


Megtekintések száma: 19024





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet