Yulin-i pokol: ilyen az éves kutya, és macskahús fesztivál!

2018. június 7., csütörtök




Vigyázat, sokkoló képek következnek! Csak az nézze meg, aki, ha felfogni nem is, de végig nézni képes a kínaiak brutalitását.

A Délkelet-Kínában található Guangxi tartományban lévő kisváros, Yulin botrányos, ép ésszel fel nem foghatóm dologgal vált híressé a világ számára az elmúlt években.

Készülj fel, mert tényleg sokkoló, valósággal gyomorforgató képeket fogsz látni, és különösen mélyen fog érinteni, ha van kutyád, vagy macskád.

A brutális tradíció minden nyáron, ezekben a napokban kerül megrendezésre. Ez nem más, mint egy hagyományos kínai kutya és macskahús fesztivál, melynek keretében több száz(!) ártatlan kutyát és macskát ölnek le.

A fesztiválra szállított meggyilkolandó állatokat a gazdáiktól lopják el, vagy az utcáról fogják be és tömik apró ketrecekbe, illetve több száz kilométeren keresztül szállítják.

Elképesztően kegyetlen sorsuk van innentől kezdve.

Gyakran napokkal a fesztivál előtt fogják be őket, és étlen-szomjan kell végigszenvedniük azt a pár napot, mígnem elérkezik haláluk órája, és leölik őket.

Szinte csak vegetálnak már, mire oda kerülnek, hogy a henteses kések és a pengék végezzenek velük.

Különös kegyetlenséggel végeznek az állatokkal, ami azért fontos, mert megmutatják az emberi brutalitást.

Élve főzik meg a kutyákat, vagy a megkötözött élő kutyákat lángszórózzák, vagy lábaikat levágva kivéreztetik.

Azt már csak halkan merjük megkérdezni: akiben annyi jóérzés és együttérzés nincs, hogy leölje előtte az állatot, hogy ne szenvedjen, azt mennyi választja el attól, hogy egyszer emberrel is kipróbáljon hasonlót...

A kormány annak ellenére nem tesz semmit, hogy már hivatalosan évekkel ezelőtt betiltotta a kutya és a macska húsának fogyasztását.

Sokan a hagyományokra hivatkoznak itt is, mint a bálnák leölése esetében, míg mások szerint "jó mulatság".

Pár éve, a tiltakozó petíciók hatására és a városnak, illetve az országnak okozott szégyen miatt elvileg meghiúsult a vérontás. 

Ha az ideit nem is, de a jövő évre rendezendő fesztivált még meg lehetne akadályozni, ha szétterjesztik világszerte a hírét ennek a fesztiválnak már most, és közvetlenül a megrendezése előtt is.

Ezért kérjük, hogy OSZD MEG mindenkivel, akivel csak tudod ezt a cikket, és vessünk véget ennek!

Szerencsére van még remény. Egyre több kínai, és már bizonyos helyi csoportok is ellene vannak a fesztiválnak, és a fesztivál résztvevőinek megdöbbentő kegyetlenkedésének.

Szinte felháborító a háttérben vihogó fesztiválozó arca...

Egy 65 éves Yang Xiaoyun nevű nő, aki 8000 dollárt gyűjtött össze, hogy a "fesztiválon" meg tudja vásárolni a kutyákat és macskákat megmentve őket a kínhaláltól.

Sokan próbálkoznak hasonlóval, ám ez még mindig csak az állatok töredékének életét menti meg, amelyeket jövőre újra befoghatnak, és megölhetnek.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen állatok botrányos


Megtekintések száma: 122720





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet