Yulin-i pokol: ilyen az éves kutya, és macskahús fesztivál! OSZD MEG ha te sem értesz ezzel egyet!

2017. június 23., péntek
Vigyázat, sokkoló képek következnek! Csak az nézze meg, aki, ha felfogni nem is, de végig nézni képes a kínaiak brutalitását.

A Délkelet-Kínában található Guangxi tartományban lévő kisváros, Yulin botrányos, ép ésszel fel nem foghatóm dologgal vált híressé a világ számára az elmúlt években.

Készülj fel, mert tényleg sokkoló, valósággal gyomorforgató képeket fogsz látni, és különösen mélyen fog érinteni, ha van kutyád, vagy macskád.

A brutális tradíció minden nyáron, ezekben a napokban kerül megrendezésre. Ez nem más, mint egy hagyományos kínai kutya és macskahús fesztivál, melynek keretében több száz(!) ártatlan kutyát és macskát ölnek le.

A fesztiválra szállított meggyilkolandó állatokat a gazdáiktól lopják el, vagy az utcáról fogják be és tömik apró ketrecekbe, illetve több száz kilométeren keresztül szállítják.

Elképesztően kegyetlen sorsuk van innentől kezdve.

Gyakran napokkal a fesztivál előtt fogják be őket, és étlen-szomjan kell végigszenvedniük azt a pár napot, mígnem elérkezik haláluk órája, és leölik őket.

Szinte csak vegetálnak már, mire oda kerülnek, hogy a henteses kések és a pengék végezzenek velük.

Különös kegyetlenséggel végeznek az állatokkal, ami azért fontos, mert megmutatják az emberi brutalitást.

Élve főzik meg a kutyákat, vagy a megkötözött élő kutyákat lángszórózzák, vagy lábaikat levágva kivéreztetik.

Azt már csak halkan merjük megkérdezni: akiben annyi jóérzés és együttérzés nincs, hogy leölje előtte az állatot, hogy ne szenvedjen, azt mennyi választja el attól, hogy egyszer emberrel is kipróbáljon hasonlót...

A kormány annak ellenére nem tesz semmit, hogy már hivatalosan évekkel ezelőtt betiltotta a kutya és a macska húsának fogyasztását.

Sokan a hagyományokra hivatkoznak itt is, mint a bálnák leölése esetében, míg mások szerint "jó mulatság".

Pár éve, a tiltakozó petíciók hatására és a városnak, illetve az országnak okozott szégyen miatt elvileg meghiúsult a vérontás. 

Ha az ideit nem is, de a jövő évre rendezendő fesztivált még meg lehetne akadályozni, ha szétterjesztik világszerte a hírét ennek a fesztiválnak már most, és közvetlenül a megrendezése előtt is.

Ezért kérjük, hogy OSZD MEG mindenkivel, akivel csak tudod ezt a cikket, és vessünk véget ennek!

Szerencsére van még remény. Egyre több kínai, és már bizonyos helyi csoportok is ellene vannak a fesztiválnak, és a fesztivál résztvevőinek megdöbbentő kegyetlenkedésének.

Szinte felháborító a háttérben vihogó fesztiválozó arca...

Egy 65 éves Yang Xiaoyun nevű nő, aki 8000 dollárt gyűjtött össze, hogy a "fesztiválon" meg tudja vásárolni a kutyákat és macskákat megmentve őket a kínhaláltól.

Sokan próbálkoznak hasonlóval, ám ez még mindig csak az állatok töredékének életét menti meg, amelyeket jövőre újra befoghatnak, és megölhetnek.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen állatok botrányos


Megtekintések száma: 83276

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet