Zabkása: csodálatos hatással van az emberi szerveztre: kutatások igazolták

2018. augusztus 20., hétfő




Elképesztő, mit tud: azonnal el kellene mindenkinek kezdenie fogyasztani!

Az egyik ajánlott választandó élelmiszer a zabpehely, amely számos egészségügyi előnyt tartogat a szervezet számára és amennyire élelmiszer, annyira orvosság is.

Többek között olyan egészségügyi problémákra gyógyír, mint a bél- és idegi problémák, bőrbetegségek, méhvel kapcsolatos egészségügyi gondok. 

Rendszeresen fogyasztva támogatod a szervezeted általános egészségét.

Fél csésze zabkása 13 gramm fehérjét és a napi ajánlott mangán bevitel 25%-át tartalmazza.

Reggeliként fogyasztva csökkenti a súlygyarapodás valószínűségét, tovább maradsz energikus és hosszabban érzed magad jóllakottnak.

A zabpehely glikémiás indexe alacsony, ami azt jelenti, hogy nem okoz drámai csökkenést vagy emelkedést a vércukorszintben. Megakadályozhatja a túlevést is, mivel 80% -kal csökkentheti napi kalóriabevitelt.

A zabpehely alkalmas cöliákiában vagy glutén intoleranciában szenvedőknek. Mindig érdeklődj róla, hogy nem-e szennyeződött gluténnel a gyártási folyamat során.

Segít az emlőrák megelőzésében.

Gazdag rostforrás, amely támogatja az emésztést, a belek megfelelő működését, a jó baktériumok szaporodását és az immunrendszert.

Stabilizálja a vércukorszintet és csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát.

Csökkenti a koleszterinszintet.

Fontos, hogy mindig natúr, kisebb vagy nagyobb szemű zabot válassz. A késztermékekben számos egyéb összetevő és sok cukor (glükóz-fruktóz szirup) is lehet, ami könnyen emeli a vércukorszintet, segíti a testsúly gyarapodást.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Tudásfája.com

egészség életmód természetes remediák


Megtekintések száma: 34422





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet