Zajlik korunk nagy háborúja: Válaszcsapás! – Izraeli támaszpontokra mért csapást a Szíriai Arab Hadsereg

2018. május 11., péntek




Cionista telepesek a Golán-fennsíkon légvédelmi szirénák riasztó hangjára ébredtek, az emberiség pedig a harmadik világháború hajnalára...

A Szíriai Arab Hadsereg ugyanis válaszcsapásokat intézett a Golánon lévő izraeli állások ellen.

Az izraeli hadsereg, mint már oly sokszor tegnap este is szíriai támaszpontokat és városokat lőtt rakétákkal, ám ebben az esetben nem várt válasz érkezett számukra.

A Szíriára lőtt rakéták jelentős többségét a szíriai légvédelem semlegesítette és Damaszkusz felett több tucat izraeli rakétát semmisítettek meg. 

A támadás végeztével azonban ez alkalommal a szíriai hadsereg élt a válaszcsapás lehetőségével.

A szíriai hadsereg több izraeli támaszpontot vett célba, melyekre több tucat rakétát lőttek ki. 

Vannak olyan források, melyek 20 rakétát említenek, azonban az Al-Mayadeen csatorna beszámolója 40 rakétáról számolt be, melyek közül 4-et sikerült az izraeli rakéta védelmi rendszereknek megsemmisíteni.

Ez bebizonyította, hogy a szíriai katonai hírszerzés és felderítés is tisztában van az ellenséges cionista csapatok támaszpontjainak elhelyezkedésével.

Az izraeli kormány és az izraeli védelmi miniszter azonban Iránt vádolja a támadással. Lieberman miniszter szerint a Szíriában tevékenykedő iráni alakulatok felelősek a rakéta támadással. 

Ezek közül is az ,,Al-Kudsz,, különleges rendeltetésű dandárt említik, melynek parancsnoka a híres iráni tábornok Qasem Al-Suleimani.

A cionista kormányt valószínűleg alaposan meglepte a támadás, hiszen nem számítottak arra, hogy valaki vissza is lő rájuk. 

Ahhoz voltak eddig hozzászokva, hogy csak ők bombáznak, ők támadnak más országok területén, ők repülnek be más országok légterébe bármiféle következmény nélkül.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika harmadik világháború háború


Megtekintések száma: 34141





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet