Zavarba ejti a tudományt a macskaszemű kínai kisfiú: biológiai rejtély

2021. október 13., szerda




Egy olvasási tesztnek tették ki vaksötétben, hibátlanul mondta vissza a papírra vetett mondatokat.

Létezhetnek különleges képességű emberek? Van olyan, hogy valaki sokkal erősebb és pontosabb tehetség birtokában van?

Ez nem valami sci-fi, ugyanis a tudomány már több ízben tapasztalt meg és jegyzett fel olyan eseteket, amikor valaki valamilyen megmagyarázhatatlan erő, vagy természetfelettinek ható képesség birtokában volt.

Ezen esetek rendszerint megmagyarázhatatlanok maradtak, mivel a tudomány nem volt elég arra, hogy kiderítsék ezen testi-lelki elváltozások okát.

Egyszerűen el kell fogadnunk, hogy vannak olyan állapotok, amik nagyon ritkán fordulnak elő, de valósak.

A tudopmány pedig értetlenül áll ezen esetek előtt...

A kínai CCTV egyik riportfilmjében szereplő fiatak kínai fiú esete is ilyen.

aláltak egy kínai kisfiút, akinek rikító kék szeme van, ami már eleve elképzelhetetlen szemszín ázsiaiként, ráadásul még a sötétben is tökéletesen lát.

Amikor a kisfiút, Nong Youhuit egy olvasási tesztnek tették ki vaksötétben, hibátlanul mondta vissza a papírra vetett mondatokat.

Természetesen nem egyedüli esetről beszélünk, hiszen a világon már régóta sokan hiszik, hogy szuperképességekkel van megáldva, mégis reménykednek hogy most valami különlegesre leltek a kutatók.

Ehhez midnen optimiszmus indokolt, mivel az előzetes vizgsálatok is azt mutatták, hogy a kisfiú szeme tényleg különleges.

Nem csak fiziológiai, de működésbeli eltéréseket is mutatnak a szemei, és a benne lévő sejtek.

Mivel soha azelőtt nem találkoztak még ilyennel a kutatók, a helybeliek között még az a pletyka is szárnyra kapott, hogy a földönkívüliek gyermeke lehet a kínai fiú.

Megfigyelték, hogy amint lámpafény éri a kisfiú szemét, az kékeszölden kezd enyhén világít, mint a macska szeme.

A tudósok egyelőre nem érti, hogyan lehetséges ez, de már több különböző elméletet felállítottak arra vonatkozóan, hogy megmagyarázzák.

Az egyik ilyen elmélet szerint ez az egész valamiféle genetikai mutáció eredménye, egy olyan mutációé, ami talán még soha nem következett be itt a Földön.

Azért nagyon érdekes ez az egész,. és azért próbálkoznak a kutatók a dolog kivizsgálásával, mert óriási felfedezés lehet.

Ha ugyanis valahogyan rájönnének, mitől lett ilyen a kisfiú szeme, talán reprodukálható lenne, vagy tovább örökíthető...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek érdekesség bizarr szuperképességek


Megtekintések száma: 158829





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet