Zavarba ejtő régészeti lelet bizonyítja, hogy az egyiptomi civilizáció sokkal régebbi, mint ahogyan az a régészek állítják?

2017. június 13., kedd
A leletek és a tények megváltoztathatják a történelmünket.

Törökországban olyan régészeti leletek kerültek elő, melyek alapjaiban képesek lennének Egyiptom, de akár az egész világ történelmét újraírni. Arról van szó ugyanis, hogy több olyan bizonyítékot tárhatnak fel, melyek az egyiptomi civilizáció múltjával kapcsolatosak.

A leletek azért is zavarba ejtőek, mert ezen leletek alapján az rajzolódik ki a történészek előtt, hogy Nofertiti valójában elmenekült férje végzete elől és teljesen máshogy alakult a sorsa.

Mi több, a radiokarbonos kormeghatározás megdöbbentő eredményei alapján az egyiptomi civilizáció legalább 10.000 évvel régebbi, mint azt a történelem könyvek tanítják.

Azt már egy ideje sejteni lehetett, hogy Egyiptom birodalma, és az egyes műemlékek sokkal régebbiek, mint azt a főleg muzulmán többségű régész társadalom állítja. A vallásuk szerint ugyanis nem lehetnek 3-4 ezer évnél korábbiak, így "kénytelenek" maximum ennyiben meghatározni a piramisok és a nagy szfinx korát.

Igen ám, de a szfinx és így a piramisok is víz eróziós nyomait viselik magukon. Ami azt jelenti, hogy alsó hangon is több ezer éven át érte őket rendszeresen víz, áradások vagy eső formájában.

Ez pedig egyértelműen bizonyítja, hogy jóval régebbi alkotásokról van szó, melyek 10-14.000 évesek is lehetnek.

A "gond" csak az, hogy ebből az időből még nem ismerünk olyan fejlett, társadalomba rendeződni képes civilizációt, mely létrehozhatott volna olyan bonyolultságú dolgokat, mint a piramisok és a szfinx.

Egy Ehnatonhoz köthető síkamrát találtak egy titkos ásatás során Törökországban. Egy olyan ősi, egyiptomi szimbólumokkal tarkított sírhelyről volt szó, melyben számos különféle lelet, és szarkofágok is hevertek.

A hely rendkívüli módon hasonlított Tuanhamon fáraó végső nyughelyére, ezért a régészek hamar össze is kötötték vele, és szinte bizonyosak voltak abban, hogy megvan a szoros kapcsolat.

A radiokarbonos vizsgálat volt azonban a legijesztőbb. Ijesztő volt abban az értelemben, hogy olyan dolgokat tárt fel, melyeket nem gondoltak.

Azt, hogy az egyiptomi kultúra, és a vérvonal sokkal régebbi, egy nem elhanyagolható, 10.000 évvel.

vagyis Egyiptom népe jóval régebb óta itt a Földön. Kérdés, hogy hogyan voltak ennyire fejlettek, hogy létrehozzák a piramisokat, és a többi monumentális alkotást egy olyan világban, ahol az emberi faj még szinte sehol a bolygón nem volt képes társadalmakba rendeződni.

A szocializáció csak később indult meg, ezért érthetetlen, hogy Egyiptom népe miért és hogyan volt képes jóval fejlettebben, korukat megelőzve gondolkodni és élni.

Egyesek szerint erre egyértelműen az lehet a magyarázat, hogy az egyiptomi uralkodók sora már a kezdetektől fogva égi istenek leszármazottai voltak. Vagyis idegen, különleges vér csörgedezett ereikben, és olyan tudás és hatalom birtokában voltak, mely lehetővé tette Egyiptom számára, hogy több ezer évvel előzzön meg mindennemű civilizációt az időben, a sumer és maja civilizációkkal együtt.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek történelem ősi tudás egyiptom piramis régészet piramisok


Megtekintések száma: 108104

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet