Zombivá vált fekete özvegy riogatja az internetet

2016. november 30., szerda




A víz alá süllyesztett Fekete özvegy órákkal később újra életre kelt, és nem lehetett elpusztítani.

A Fekete özvegy az egyik leghalálosabb pókfajta a világon. A nőstény különösen veszélyes, és onnan ered a név is, hogy a hímeket párzás után megöli.

Egyes becslések szerint egy elefántot is képes lenne megölni a parányi élőlény mérge. Bár emberi halálesetek csak ritkán történnek, időnként előfordul, hogy valaki nem jut időben orvoshoz ilyen csípéssel és belehal.

Egy érdekes, és egyben bizarr videó tartja most lázban az internetet, melyen egy vízbe fullasztott fekete özvegy támad fel, és újra mozogni kezd.

Olyan, mintha a pók valóban visszatért volna a halálból, méghozzá zombiként.

Még mielőtt azonban természetfeletti magyarázatban gondolkodnánk, vagy valódi zombivírust vizionálnánk magunk elé, rántsuk le a leplet a jelenségről, ami sokkal földhözragadtabb, mint hinnéd.

A fekete özvegy, és egyes pókok ugyanis rendelkeznek egy olyan képességgel, ami lehetővé teszi számukra, hogy nem csak perceken át, hanem akár órákon keresztül túléljék a víz alatt.

Mielőtt tehát mi is vízben próbálnánk lehúzni a lakásban talált pókokat, gondoljunk arra, hogy ez talán meg sem öli őket, és később még visszatérnek a haverokkal…

érdekes érdekesség állatvilág


Megtekintések száma: 14071





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet