Zsanika rosszindulatú agytörzsi daganattal küzd, segítsünk neki!

2018. március 12., hétfő
Olvasd el, ha tudsz, segíts, és támogasd őt, egy megosztással, hogy minél több segítséget kapjon küzdelméhez!

Nemrég érkezett hozzánk egy kérés. Zsanika történetét szeretnénk veletek megosztani, aki élete legnagyobb harca előtt áll.

Zsanika rosszindulatú agytörzsi daganattal küzd, aki tud, segítsen a családnak!

Ráadásul friss, és igen aggasztó eredmények történtek 2017 végén Zsanika állapotában: A 2017. 12. 13-én végzett MR eredmény rossz lett: nőtt a daganat és ödéma is keletkezett.

2018. 01. 03-tól KIERAN protokoll szerint kapja a kezeléseket folyamatosan. 2018. 01. 30-án kiegészítő céllal besugárzást kezdtek újból.

Az édesanya levele a Tégy Jót alapítvány honlapján is olvasható:

Zsanett anyukája vagyok, van négy gyermekem, Zsanett lányom a legkisebb. 2017. március másodikán derült ki a betegsége, agytörzs rosszindulatú daganata. 

Februárban mindketten influenzásak voltunk mindketten, utána Zsanett gyenge volt, kedvetlen volt, fájt a feje, kettős látása volt. 

A szemészeten nem vettek észre semmilyen problémát, viszont a Debreceni Klinika Idegsebészeti konzíliumán már véleményezték a rosszindulatú daganatot, melynek eltávolítását nem tartották kivitelezhetőnek.

Budapestre kerültünk, a Tűzoltó utcai Klinikára, ahol gyógyszeres kemoterápiás kezelést kezdtek el és azonnali sugárterápiát. Azóta a citosztatikus kezelése folyamatos, rendszeres MR vizsgálatok jó eredményt mutatnak. 

Kéthetente kell ellenőrzésre járni, olyankor komplett kontroll vizsgálat van.

Mióta Zsanett beteg, otthon vagyok vele, illetve a kórházi kezelések idején mellette vagyok, GYET-ben, azaz főállású anyasági támogatásban részesültem, és mellette dolgoztam, de ez már nem lehetséges. Így egyetlen kereső a férjem a családban.

Nem könnyű az anyagi helyzetünk, eddig albérletben éltünk, most kaptunk egy önkormányzati lakást segítségként. 

A lakás komplett festést igényel, a falakat, ajtókat, ablakokat és beépített szekrényeket mindenképp festeni kell, a padlózat is cserére szorul, a szobákba laminált parketta szükséges, a többi helyiség linóleummal van borítva, aminek állapota nem megfelelő. Jelenleg is négy gyereket kell beiskolázni, mert Zsanika magántanuló, az iskola egyéni konzultációs lehetőséget biztosít számára. 

Számára biztosítanunk kell a kemoterápiás kezelések miatt kötelező higiénés és táplálkozási feltételeket. Mindezt megoldani egyetlen jövedelemből nem tudjuk.

A családunkat nagyon megviseli lelkileg Zsanika betegsége és sajnos anyagi helyzetünk sem túl jó. Kéjük, aki tud, segítsen nekünk! Nagyon szépen köszönjük.

A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az SZJA 1% felajánlásával a Tégy Jót!® oldal is támogatásra kerül: 18418299-1-05

Egy megosztás is nagy segítség!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség magyarország egészség magyar segítség


Megtekintések száma: 23377

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet