Zuhanó földönkívüli űrhajót örökítettek meg Norvégia egén?

2021. február 22., hétfő




A titokzatos, az égről lezuhanó űrhajót egy földrengés után látták az égen, majd állítólag megpróbálta kilőni a légierő is.

Nagy a zavar akörül a videó körül, mely nemrég látott napvilágot, és az ufó hívők egyik legértékesebb modern kori videós bizonyítéka lehet.

A felvételen ugyanis az látszik, amint egy a lebegőben lebegő, láthatóan minden földi légi járműtől eltérő kinézetű valami hirtelen manővereket követően elkezd zuhanni.

A titokzatos tárgy nem más, mint egy idegen űrhajó - állítják sokan a videó alapján.

Egy Norvégiában bekövetkezett földrengés után - mely egyébként 2,6-os erősségű volt a Richter-skála szerint - látták az égen a különféle színekben pompázó, fémes külsejű, erősen csillogó objektumot.

Egy apró, robbanásszerű valami látszik az egyik oldalán a felvételen, majd ezután kezd zuhanni a tárgy.

Ez egyértelműen annak lehet a jele, hogy valaki, talán a norvég légierő megpróbálta kilőni a tárgyat. A zuhanás következtében a tárgy azonnal megpróbálja szemmel láthatóan korrigálni a pályáját, több-kevesebb sikerrel.

Olyan, mintha megpróbálta volna újra működésre bírni speciális hajtóműveit, ami a videó egy adott pontján sikerül is neki, és felgyorsulva újra a magasba emelkedik, majd ezután végleg lezuhan, de a kamera elveszti szem elől.

Vajon valóban a légierő lőtte le az ufót? Egyáltalán, biztos, hogy földönkívüli eredetű volt a tárgy? vagy talán egy titkos katonai technológia?

Egyelőre túl sok a megválaszolatlan kérdés az eset körül.

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 112534





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet