Az 5 legrejtélyesebb ufó-incidens, amikre máig nincs egyértelmű magyarázat

2023. november 14., kedd




Léteznek a mai napig megoldatlan esetek a Roswell ufókatasztrófán kívül, melyek egyértelműen bizonyítják a földönkívüliek létezését.

Az alábbi esetek egyértelmű bizonyítékai lehetnek a földönkívüli életformák létezésének. Annál is inkább, mert ezen esetekre aligha van logikus magyarázat, és a nyomozás során minden esetben megállapítást nyert az, hogy az ügyben rengeteg nyitott kérdés maradt...

Phoenix-fények

A Phoenix-fények a modern éra egyik legnagyobb ufó észlelése, ugyanis több ezer szemtanú látott valamit az égen, amire a mai napig nincs magyarázat.

Sőt, nemrégiben beszámoltunk róla, hogy maga Kurt Russel is látta még fiatalabb korában egy repülőről az egészet, amikor magánpilótaként a levegőben tartózkodott aznap este.

1997 március 13-án több ezer ember állította, hogy egy időben voltak tanúi a megmagyarázhatatlan Phoenix fényeknek Arizonában, az éjszakai égbolton.

Hogy az amerikai lakosok mit láthattak aznap, már sosem tudjuk meg, de talán léteznek titkos akták, melynek keretében a hadsereg és a kormányzat kivizsgálta az incidenst.

ITT OLVASHATSZ RÓLA BŐVEBBEN

Rendlesham

A Rendlesham ufó akta nem más, mint az amerikai Roswell incidens angol megfelelője. Az egész még 1980-ban történt, amikoris Nagy Britannia is szemtanúja lehetett saját UFO-jának.

Az eset egy decemberi napon történt, a katonák hajnali 3-kor bukkantak a kisméretű földönkívüli űrhajóra az egyik tisztáson. Ez a hajó vörös fényt bocsátott ki, és különleges, értelmezhetetlen, egyiptomihoz hasonló hieroglifák voltak az oldalán.

Három katona volt tanúja, ahogy ott áll egy háromszög alakú valami, és mire értesítették a helyi erőket, a tárgy már eltűnt, csak égésnyomokat és sugárzást hagyva maga után.

ITT OLVASHATSZ RÓLA BŐVEBBEN

Travis Walton elrablása

Travis Walton esete egyedülálló volt, mert elrabolták az idegenek, majd váratlanul újra előkerült, megdöbbentő és autentikus dolgokat állítva. Az adatgyűjtőként dolgozó Travis Waltont 1975 november 5-én rabolták el az idegenek az arizonai Apache-Sitgreaves Nemzeti Parkban.

Walton 5 nappal később került elő sokkos állapotban, űrlényekről, meg egy repülő csészealjról hadoválva.

Természetesen sokan nem hittek neki, azonban idővel egyre több dolog bizonyosodott be. Meglepő módon a hazugságvizsgálat eredményei negatívak lettek. Még akkor is, mikor a korong alakú repülő tárgyról, és a belőle kilövellő fehér fényről meséltek.

ITT OLVASHATSZ RÓLA BŐVEBBEN

A Flatwoods-szörny

A Flatwoods szörny legendája egy egyszerű rémlegendának indult, amiről később derült ki, hogy egy feltételezett idegen észlelés lehetett. 1952 szeptember 12-én este hét óra tájt három fiatal - Edward és Fred May, valamint jóbarátjuk Tommy Hyer - egy fénylő valamire lettek figyelmesek az égen.

Az objektum lassan húzott át az égen, majd eltűnt az egyik helyi farmer G. Bailey Fisher földje felett. Amikor a helyszínre siettek, megdöbbentő, életre szóló élményben volt részük.

Egy soha nem látott ismeretlen lénnyel találták magukat szemben. A lány közel 2 méteres volt, belülről világító lényt, mely ingerült, szisszenő hangokat adott ki. A fiatalok ijedtükben elhagyták a helyszínt.

Ezután napokig különféle rejtélyes tünetek gyötörték őket, mintha a lény által lettek volna valahogyan fertőzöttek, de soha nem sikerült izolálni azt, amitől szenvedtek.

ITT OLVASHATSZ RÓLA BŐVEBBEN

Az 1973-as UFO-incidens

1973-ban egy péntek hajnalban körülbelül 2 óra 45 perckor Lyndia Morel autója kormánya mögött ült, miközben az elalvás ellen harcolt. Ekkor láttak valami döbbeneteset, amit soha nem felejtettek el.

Egy rendkívüli erős fény keltette fel a figyelmüket. Az erős fény hirtelen az autó felé került. Ekkor Lyndia furcsa szőke lényeket látott meg, amilyeneket soha ezelőtt nem pillantott meg az életében.

A nő később arany vagy narancsszínű gömbszerű alaknak írta le, amelyet hatszögek borítottak be, így egy méhkaptárhoz hasonlított. Az űrhajó belsejét is látták, és részletes leírást adtak róla.

Az bizonyos, hogy nem voltak sem drog, sem alkohol befolyásoltsága alatt, és a hazugságvizsgálati teszteken is átmentek.

ITT OLVASHATSZ RÓLA BŐVEBBEN

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 192233





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet