Chuck Norris is biztos benne, hogy a chemtrailezés valós jelenség

2017. június 20., kedd




Az elmúlt években egyre több híresség kezdett el hinni benne.

Bár még napjainkban is nagyon sokan vannak, akik nem hisznek a chemtrail jelenségben, az elmúlt időszakban rendre több olyan híresség is felszólalt az ügyben, akik úgy gondolják, valós dolgok állnak a jelenség mögött.

Arról van szó, hogy egy összeesküvés elmélet szerint úgynevezett chemtraileket szórnak az égen szét, különféle repülőgépeken keresztül.

Ezek olyan a légkörbe permetezett vegyszerek, melyek utána csíkokban oszlanak szét órák vagy napok alatt. Abban térnek el az egyszerű kondenzcsíktól, hogy míg azok percek alatt semmivé válnak, ezek olykor napokig jelen vannak.

Milliók hisznek benne. Sokan azért, mert saját bőrükön tapasztalták a chemtrailek hatását, míg mások azért, mert biztos forrásból tudtak meg dolgokat az ügyben.

Dane Wigington, napenergai szakértő szerint is rendkívül károsak ezek a levegőbe permetezett vegyszeres "csíkok.

Az egyik leghíresebb hívője a chemtrail-összeesküvésnek maga Chuck Norris.

A filmlegenda, akinek erejéről rengeteg magyar vicc is kering, szintén hiszi, hogy nem véletlen, hogy különféle jelzés nélküli repülőkről vegyszerezik az eget, és így a lakosságot.

Chuck Norrisról mint tudjuk, bármire képes. Ő ugyanis nem kinyomja magát fekvőtámasz közben, hanem elnyomja magától a Földet.

Ha pedig egy ilyen ember hiszi, és tud róla, hogy módszeresen mérgeznek minket, akkor az Isten irgalmazzon a háttérhatalom embereinek, mert a filmsztár akár egymaga felszámolhatja az egész bagázst.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség chemtrail


Megtekintések száma: 66138





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet