Diktatúra: 8 évet is kaphatnak azok az újságírók, akik az EU-nak nem tetsző dolgokról írnak! Itthon is bevezethetik?

2017. december 10., vasárnap
A végső cenzúra az orwelli totalitárius diktatúra idejét idézi?

Olyan riasztó folyamatok történnek Európában, melyek kiindulópontja egyértelműen az EU felsővezetéséhez vezethető vissza.

Vagyis teljes, és TOTÁLIS uralmat akarnak minden felett, így a média szabad vélemény nyilvánítási jogot is el akarják törölni a gyakorlatból.

Vagyis előbb vagy utóbb beköszönthet az a sötét orwelli világ, melyben ha valaki nem a rendszernek tetsző, netán kritizáló dolgokat ír, az akár börtönbüntetést kaphat, méghozzá 8 évet. Mindemellett módszeresen törölni fogják az ilyen tartalmakat.

Így soha többé nem eshet meg, hogy valaki más véleményen legyen... Vagyis a polgárokat egyfajta unott és katonás masszaként fogják tudni irányítani és agymosni a médián keresztül, mivel egyetlen szócső lesz: a HATALOM szócsöve.

Olyan az internet szólásszabadságát elfojtó törvényt is életbe akarnak léptetni, szintén az EU-n belül, mely az internet és egyes hírek blokkolását tenné lehetővé a hatalom számára.

Mindemellett úgy tűnik, hogy a svédek is alkottak.Runer Viksten médiaszakértő a svéd törvényhozás elé terjesztett egy törvényjavaslatot, amely „külföldi kémkedés” néven új bűncselekményt vezetne be Svédországban.

A javaslat büntetne olyan hírek nyilvánosságra hozatalát, amelyek „jelentősen” károsítanák Svédország kapcsolatait más országokkal.

Ez önmagában még nem is olyan vészes.

Azonban ezt könnyű innentől kezdve a gyakorlatban kicsavarni, és bárkit bebörtönözni, aki nem a kormány érdekes szerint ír, vagy nyilvánít véleményt.

Az egyik vezető svéd lap, a Dagens Nyheter egyik újságírója szerint a törvény veszélyt jelent, és nincs helye egy demokráciában, amelynek a sajtószabadság az egyik pillére.

Ha ez a törvény uniós ellenkezés nélkül átmegy – ami a brüsszelieknek a Stockholm előtti hason csúszása miatt elképzelhető -, a magyar parlamentnek azonnal ugyanilyen törvényt kellene hoznia, ami brutális jövőt festeni elénk, a hazai politikában és a közéletben is.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa felhborító


Megtekintések száma: 188988

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet